De uitbreiding van fit20

fit20 is aan het uitbreiden, met een reeds geopende vestiging in Hoogeveen, aankomende vestiging in Weert en overname in Zeist komt het totaal aantal op de 125 vestigingen.

Hoogeveen

Personal trainer Geralda Wulff opende op vrijdag 23 maart de fit20 studio aan Industrieweg in Hoogeveen. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode.

Studiomanager Wulff: ”Na 23 jaar op kantoor te hebben gewerkt, heb ik het roer definitief omgegooid en mijn hart gevolgd. Sport & voeding zijn altijd mijn passie geweest en het begeleiden van mensen spreekt me enorm aan. Om samen met ervaren fit20 ondernemers Aqil en Sascha Radjab de fit20 studio van Hoogeveen te runnen geeft me een gevoel van veiligheid: ik weet dat het werkt en heb een heel team van ervaren collega’s om me heen. Ik kijk er erg naar uit om in Hoogeveen een fit20 studio te openen."

Weert

Personal trainer en ondernemer Tom van Dooren opent op maandag 9 april aan de Beekstraat in Weert zijn fit20 studio.

Van Dooren: ”De combinatie sport & coaching heeft al heel lang mijn grootste interesse. De opleiding Sport, Management & Ondernemen in combinatie met verschillende coachingsopleidingen hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Maar daar stopt het niet… Ik wil steeds beter worden in wat ik doe. Ik ben nu acht jaar actief als voetbalcoach. Eerst bij de dames – onder meer bij de topklasse van Fortuna Sittard – en nu bij de jongens A1 van FC ODA uit Weert. Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest en ook ik was de eerste keer sceptisch over deze manier van trainen. Fit in twintig minuten?! Maar ik merk dat m’n kracht en conditie toenemen.''

Zeist

Personal trainer en ondernemer Robbert-Jan Velthuis neemt op 30 maart de fit20 vestiging aan de Utrechtseweg in Zeist over. "Ik kijk er erg naar uit om met de huidige en nieuwe klanten van fit20 in Zeist van start te gaan”, vertelt Velthuis.

Bekijk ook