PIN Voorschot in top 100 innovatieve MKB bedrijven

PIN Voorschot is door de Kamer van Koophandel uitgekozen tot één van de top 100 innovatieve MKB Bedrijven in Nederland 2018. Dwina Winter: “Drie jaar geleden hebben wij PIN Voorschot gelanceerd. Ondertussen zijn wij een team van 10 personen en hebben ruim 2.000 financieringstransacties met MKB-ondernemers gedaan. Ze zijn er voor de MKB  ondernemers en we geven ze de mogelijkheid om te ondernemen. De ondernemer heeft het lastig om kleine financiering te krijgen en wij willen hen die mogelijkheid geven om hun liquiditeit te vergroten, en zo hun kansen kunnen waarmaken.”

PIN Voorschot biedt krediet tussen €2.000 en €50.000 aan. Het krediet heeft de ondernemer meestal binnen een paar dagen tot zijn beschikking en kan dit bedrag samen met de premie via een geautomatiseerd proces, gedurende 6 maanden dagelijks terugbetalen.

“Van alle pintransacties wordt een bepaald percentage terugbetaald. Het mooie hiervan is dat als een ondernemer veel omzet heeft geboekt, wordt er meer terugbetaald. Zit het een dag tegen, dan hoeft er minder terugbetaald worden. Doordat er dagelijks een beetje wordt afbetaald en dit automatisch gebeurt, hebben de ondernemers bijna zonder dat ze het doorhebben na 6 maanden het krediet terugbetaald,” aldus Winter.