Opening burgerme in Enschede

Na de openingen dit jaar van burgerme Utrecht Zuid op 6 juni en burgerme Zoetermeer op 18 juli, is op 19 december de 3e opening in 2017 van burgerme in Enschede aanstaande. “Wij zien in Enschede enorme kansen en potentieel, mede door het aantal studenten en de zeer goede locatie”, aldus franchisegever Tim Meijers. 

burgerme Enschede zal zich vestigen aan het Willem Wilminkplein en zal worden uitgerust met ruim 34 zitplaatsen en een terras. “We hielden het niet voor mogelijk dat het ons zou lukken om ons restaurant te mogen gaan runnen in een pand grenzend aan het Willem Wilminkplein met een geweldige uitstraling. Genieten van onze hamburgers, salades, fingerfood, lunchbroodjes en alle overige gerechten en ondertussen uitkijkend op het prachtige Wilminkplein tegenover het station!”, aldus franchisenemer Stephan Dijkhuis. 

burgerme Nederland heeft op dit moment getekende intentieverklaringen voor burgerme-vestigingen in Amersfoort, Den Bosch, Purmerend en Almere. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor vestigingen in Nijmegen, Amstelveen en Nieuwegein.

Bekijk ook