Nieuwe vestiging van fit20 in Maastricht

Personal trainer en ondernemer Nicole Wolfs opent op 20 november aan de Wilhelminasingel in Maastricht de 112e fit20 studio. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode. 
De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen 2 trainingen - het hele lichaam fitter wordt. 

Wolfs: ”Ik heb sport altijd belangrijk gevonden en ben me – als voormalig zelfstandige in de palliatieve zorg – altijd heel bewust geweest van mijn gezondheid. Ik trainde zo’n 20 tot 30 uur in de week. Het gegeven dat ik nu met 20 minuten hetzelfde bereik moest ik eerst ervaren voordat ik het kon geloven. Maar het is zo! Het werkt! En bij fit20 krijg je een personal trainer en je traint op afspraak. Ik zie alle leeftijden, sportief of niet, jong en oud, alleen of met een vaste duo-partner trainen en wekelijks fitter worden.’’

Bekijk ook