Nieuwe franchisepartner voor backWERK in Groningen

De handtekening is gezet en backWERK heet de nieuwe franchisepartner Bert Muller van harte welkom. backWERK Groningen zal in het tweede kwartaal 2019 zijn deuren openen aan de Vismarkt en Bert kijkt ernaar uit om zijn gasten daar te verwelkomen. 

backWERK, de uitvinder van het kwaliteits selfservice foodconcept

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept. In backWERK vestigingen worden broodjes doorlopend vers gebakken en belegd met verse en huisgemaakte ingrediënten. "Verder hebben wij warme en koude snacks, vers gemaakte sappen, smoothies en heerlijke (zelfgemaakte) zoetwaren in ons assortiment. Er zijn veel verschillende, heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. Voor ieder eetmoment van de dag is er keuze uit een verrassend assortiment. Meer dan 2 miljoen gasten per jaar genieten van al het lekkers dat wij dagelijks vers bereiden door consumptie in de vestiging zelf of door take-away", vertelt een woordvoerder namens backWERK.

Bekijk ook