Kwalitaria en Délifrance Vlissingen richten zich samen op take away & delivery

Wie trek heeft in een lekkere burger, een snack of frietje kan vanaf nu bij Délifrance in het centrum van Vlissingen terecht. Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria geïntegreerd in de broodjeszaak. Voor eigenaar Werner van Damme en zijn partner Jorden Kolditz is de uitbreiding een mooie kans. “Met het toevoegen van de Kwalitaria formule hopen we een nog breder publiek aan te spreken.” In de verbouwde zaak ligt de focus op afhaal- en bezorgbestellingen.

Kwaliteitsproducten met een goed verhaal

Volgens het ondernemersduo, dat in 2017 startte met Délifrance, is het toevoegen van de Kwalitaria-formule een mooie aanvulling. “Naast de ochtend en lunch, benutten we nu ook het avondmoment. Gasten kunnen bij ons terecht voor ontbijt, belegde broodjes, sappige burgers, warme maaltijden en friet met een snack. Maar ook voor alleen een kopje koffie of milkshake ben je welkom.” De twee formules passen volgens Van Damme goed bij elkaar. “Beiden staan voor kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Zo werken we voor Kwalitaria zoveel mogelijk met duurzaam Hollands vlees, plofkipvrije producten en verse weidemelk.”

Focus op afhalen en bezorgen

De verbouwde locatie is primair gericht op het take-away en delivery-concept. “Dat wil zeggen minder zitplaatsen, een beperkter maar kwalitatief goed assortiment en een gebruiksvriendelijke onlineomgeving”, legt Martijn Boone, marketing en sales directeur bij Kwalitaria’s formulehuis FFC, uit.

“De wereld is veranderd en de uitbraak van corona heeft de trend van online eten bestellen in een rap tempo versneld. Mensen kiezen meer en meer voor gemak.” De focus van de franchiseorganisatie ligt de komende tijd dan ook op take-away en delivery-locaties. “We voorzien de consument hiermee in hun wensen en behoeften”, aldus Boone. “En tegelijkertijd is het voor nieuwe ondernemers een aantrekkelijke manier om een eigen zaak te starten.”