Kersverse burgerme franchisenemer aan het woord

Half juli werd de 10e vestiging van burgerme in Nederland geopend, in Almere. “Wij waren al een tijdje op zoek naar een geschikte franchisenemer voor Almere en uiteindelijk hebben wij die na veel potentiële kandidaten gevonden”, aldus franchisegever Tim Meijers. Burgerme Almere heeft zich gevestigd in het centrum naast de Mediamarkt aan de Brouwerstraat. Deze vestiging is ingericht met ruim 20 zitplaatsen en heeft terrasmogelijkheden. 

“Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de supermarktbranche waarbij mijn taken vooral gericht waren op het doorontwikkelen en aansturen van horeca- en vers groepen waren mijn vrouw en ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De zelfstandigheid, zelf aan het stuur van ons eigen succes, is daarbij de grootste motivator. Toen we bekend werden met het burgerme concept wisten we beiden direct dat deze formule ons op het lijf geschreven staat”, vertelt franchisenemer Alex Sijmons.

“Met burgerme hebben we onze droom kunnen realiseren met onze vestiging in het centrum van Almere stad waarbij zowel de delivery als de restaurant functie de ideale combinatie voor ons vormen samen met de hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij vers en service als speerpunt van de formule een belangrijke rol spelen. Vanuit de burgerme organisatie is er een gedegen ondersteuning tijdens zowel de opstart als exploitatie van ons bedrijf, dit was voor ons als startende ondernemers dan ook doorslaggevend om voor het burgerme franchise concept te kiezen”, aldus Alex.

burgerme Nederland heeft op dit moment openingen gepland staan voor burgerme Nijmegen, Eindhoven en Den Haag. Tevens zijn er getekende intentie verklaringen voor Amersfoort en Venlo. 

Bekijk ook