Hoofdkantoor Personal Fitness Nederland is verhuisd

Personal Fitness Nederland heeft haar hoofdkantoor gevestigd op het Flight Forum in Eindhoven. Met een uitbreiding van haar team en een groeiend aantal franchisenemers, bereidt het bedrijf zich voor op de nabije toekomst.

Ruim 15 jaar geleden startten fysiotherapeut Jos Vermeer samen met zijn vrouw gewichtsconsulente Petra Vermeer en collega Giel Verberne het concept van Personal Fitness waarbij voeding, beweging en mental coaching de pijlers zijn. “De laagdrempelige methode in een kleine, eenvoudige ruimte in Tilburg sloeg aan. Ze kregen veel vragen van geïnteresseerden die ook zo’n fitness studio wilden runnen. In 2015 besloten ze dan ook om van hun bedrijf een franchiseorganisatie te maken. In 2018 telt de formule 61 franchisevestigingen. Dit aantal willen we laten oplopen naar 80 tot 90 vestigingen in 2019”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Oprichters en concepteigenaren Jos Vermeer en Giel Verberne hebben de overtuiging dat mensen door de ‘snelle maatschappij’ de komende jaren verhoogd aandacht gaan besteden aan fitness, conditie en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. “Men zal hier bewust iets aan gaan doen! Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol spelen. Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres”, aldus de woordvoerder.