Foodmaster bedenkt nieuwe sundaes

Voor het nieuwe ijsseizoen dook Foodmaster de ijskast in om nog niet eerder vertoonde sundaes op de kaart te zetten. Allerlei ideeën werden verzameld. Dat begon al in januari met een bezoek aan de ijsbeurs in Italië.

Voor de Foodmaster-sundaes was smaak belangrijk, maar ook verrassende elementen moesten worden toegevoegd om de klant te blijven verbazen. In maart werden de smaken getest. 

Zoals gebruikelijk voor Foodmaster, worden Hollandse smaken en ingrediënten gebruikt. Zo zijn er nieuwe sundaes met kletskoppen, bokkenpootjes en stroopwafels ontwikkeld. Ook is er een tompouce sundae gemaakt. Diverse smaken worden gecombineerd met de zoet&zout sundae, terwijl de popcorn en snoep sundae volledig inzetten op zoet. 

Maar van alle creaties steekt de kaaskop er bovenuit. Dit is een oubliehoorn met softijs en een dip van kaaschips. Een combinatie die in de eerste instantie gek klinkt, maar goed werkt.

De sundaes zijn gedurende de lente en zomer bij Foodmaster verkrijgbaar.
 

Bekijk ook