fit20 en ALLSAFE gaan samenwerken

Franchiseformule fit20 en ALLSAFE Mini Opslag zijn op 1 maart een samenwerking gestart. Met een landelijk abonnement op fit20 biedt ALLSAFE haar medewerkers een gestructureerde en effectieve manier om aan de gezondheid te werken. Sinds de aanvang van de samenwerking op 1 maart, traint nu ruim 75% van de ALLSAFE medewerkers bij fit20 bij hun in de buurt. 

Algemeen Directeur van ALLSAFE, Eric Stubbé, zegt: “Vanuit de overtuiging dat fitte en gezonde werknemers meer plezier hebben in hun werk en zodoende betere resultaten neerzetten, zijn wij op zoek gegaan naar een fitnesspartner met studio’s door het hele land. Gazellen Award-winnaar fit20 bleek die partner te zijn. Voordeel voor ons personeel is dat het weinig tijd in beslag neemt en je professioneel ondersteund wordt door een personal trainer en optimaal resultaat verkrijgt. De speciale manier van trainen in een ruimte van maximaal 17 graden voorkomt transpireren waardoor je je dagelijkse kleding gewoon aan kunt houden. Bovendien bevordert het trainen de teamspirit omdat de collega’s in duo’s trainen.”

Frontrunner

Voor Walter Vendel, directeur fit20, is ALLSAFE koploper in een nieuwe trend. “ALLSAFE is de eerste organisatie die het trainen landelijk aanbiedt voor haar medewerkers. Onze oplossing is locatie onafhankelijk; met ruim zeventig studio’s er is altijd wel een studio in de buurt,” vertelt Vendel. “ALLSAFE is voor mij een frontrunner: ze erkennen het directe belang van een gezonde werknemer en ze zijn ambitieus. En voor groei heb je fitte mensen nodig. Een prettige bijkomstigheid is dat de kosten van het gestructureerd aanbieden van trainingsmogelijkheden voor werknemers, aftrekbaar zijn van de winst van de onderneming.”

Bekijk ook