bbb health boutique opent haar deuren in Delft

De 4e franchisevestiging van bbb health boutique heeft afgelopen maandag haar deuren geopend in Delft. “Toen ik kennis maakte met bbb, wist ik meteen; dit concept moeten we naar Delft brengen. In Delft hebben we alleen maar ‘kille’ sportscholen en veelal zonder persoonlijke begeleiding. bbb is het alternatief voor de sportschool; een plek waar alle vrouwen zich thuis voelen en waar ze met persoonlijke begeleiding hun doelen kunnen behalen”, aldus de Delftse franchiseneemster Ilse van de Steege (28). 

Actrice Toprak Yalciner is een van de klanten van bbb health boutique, zij vertelt het volgende: “Ik heb al eerder een andere sport geprobeerd: een personal trainer, Pilates, yoga. Maar telkens kwam ik toch weer een paar kilo aan. Nu ben ik een jaar op hetzelfde gewicht gebleven en zit lekker in mijn vel.”

Over bbb health boutique

bbb is een health boutique voor vrouwen die willen sporten, shapen en afvallen. Bij bbb sport men in een hot cabin, daarnaast kunnen klanten lessen yoga, Pilates en HIIT volgen. Bij bbb werken coaches, onder wie psychologen, personal trainers, fysiotherapeuten en diëtistes. 
De franchiseformule heeft al vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Haarlem. Op zaterdag 4 februari vindt de officiële opening van bbb Delft plaats. 

Bekijk ook