Autoschade Herstel Groep breidt dekking uit in Zeeland

Recent is Autoschade Buijs uit Tholen toegetreden tot Autoschade Herstel Groep en heeft Gert-Jan Buijs het schadebedrijf Autoschade Herstel Fred van den Bergh uit Ossendrecht overgenomen.

Om zijn schaalgrootte en regio te vergroten, heeft Buijs besloten tot deze strategische overname richting de provincie Noord-Brabant. De bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar want Buijs en Fred van den Bergh werkten al geruime tijd samen.

Autoschade Herstel Fred van den Bergh is al geruime tijd aangesloten bij de schadeketen Autoschade Herstel Groep. De nieuwe eigenaar Gert-Jan Buijs heeft na een marktonderzoek besloten ook met Autoschade Buijs bij de keten aan te sluiten. Buijs: “Aansluiting bij AHG biedt mij de voordelen van een keten op het gebied van bijvoorbeeld inkoop, sturing en professionalisering zonder dat ik mijn zelfstandig ondernemerschap verlies. Dat laatste is zeker in het kader van lokale marktbewerking voor mij bij beide bedrijven een pré.”

De aansluiting van Autoschade Buijs levert voor AHG uitbreiding van het landelijk netwerk op met een vestiging in Zeeland.