Exact

Hét financiële fundament voor franchisegevers

In de dynamische franchisesector houd je als franchisegever graag grip op de operatie. Welke ontwikkelingen zijn er? Hoe presteren jouw franchisenemers? Met welke data kun je sturen op succes? Exact voor Franchise geeft je alle informatie die je nodig hebt. Het pakket vormt een solide fundament onder al je franchiseactiviteiten. De cijfers en data geven je de inzichten waarmee je de franchiseorganisatie verder kunt laten groeien. Daarom kiezen steeds meer franchisegevers voor Exact voor Franchise.

Benchmarking, scenarioplanning, consolidatie: het kan allemaal!

Vestingen vergelijken

Met meerdere vestingen in diverse regio's en steden, is het interessant om te benchmarken. Door de prestaties van vestingen te vergelijken krijg je nieuwe inzichten, waarmee je de hele organisatie kunt optimaliseren. 

Groeiscenario's opstellen

Scenarioplanning helpt je om gefundeerde beslissingen voor de toekomst te nemen. Je kunt beoordelen hoe een nieuwe vestiging zal gaan presteren. Je ziet wanneer er sprake is van een stabiele cashflow. 

Snel consolideren

Interne collega's en externe accountants krijgen snel en eenvoudig inzicht in je financiële planning en budgetten. Op momenten wanneer dat nodig is heb je direct een beeld van alle belangrijke en geconsolideerde cijfers. 

Alle financiële data voor internationalisering en investering 

Groei internationaal 

Elk land is anders, ook wat betreft het gebruik van financiële administraties en softwareoplossingen daarvoor. Met Exact voor Franchise ben je optimaal voorbereid op internationalisering. Werk je samen met investeerders, dan kunnen zij direct inzicht in alle financiële gegevens krijgen. 

Koppel data 

Financiële data vertelt je veel, maar niet alles. Soms wil je de cijfers beoordelen in relatie tot andere factoren. Ook dat kan met Exact voor Franchise. Je maakt eenvoudig koppelingen met andere databronnen om jouw cijfers in een bredere context te kunnen beoordelen. 

Schakel tussen administraties

Je kunt heel gemakkelijk schakelen tussen meerdere administraties van verschillende vestigingen. Met een paar klikken open je een andere administratie. Op deze manier kan je heel snel de financiële status van meerdere vestigingen inzien, zowel op desktop als op mobiel. 

Kies voor slimme franchisesoftware  

Een slim softwarepakket is belangrijk, maar je verwacht natuurlijk ook een goede supportorganisatie. Support waar je op elk moment en ook internationaal een beroep op kunt doen. Met een supportcenter waar men precies begrijpt waar het in jouw sector om draait. 

Exact voor Franchise biedt je dat. En meer. Want de producten worden altijd doorontwikkeld, waar nodig in samenwerking met derde partijen. Koppeling met andere (financiële) pakketten is vrijwel altijd mogelijk. Zo vind je in het brede aanbod van Exact altijd wat je zoekt. 

Ga naar Exact voor meer informatie: 

Edric Sandikromo Sales Executive bij Exact
Edric Sandikromo
Sales Executive
edric.sandikromo@exact.com 06-13687311
Sales Excecutive Mustpaha Maanaoui - Exact
Mustapha Maanaoui
Sales Executive
mustapha.maanaoui@exact.com 06-13532051
Stel je vraag!