Brixxs Mobile Solutions

Mobile First 

De smartphone  is onze permanente verbinding met de buitenwereld en is wereldwijd het nummer een medium voor het raadplegen van nieuws en  het zoeken naar nieuwe producten en diensten. Apps spelen heden ten dage een zeer belangrijke rol. Immers Apps zijn direct herkenbaar op mobiel; bieden directe toegang tot informatie; zijn snel en bieden bovenal hoog gebruikersgemak. Meer dan 80% van de tijdsbesteding op mobiel geschiedt inmiddels via Apps.

In deze 24-uurseconomie verwacht een klant van zijn hedendaagse leverancier (lees franchisenemer) dat deze  hem pro actief op de hoogte houdt van relevant nieuws over lopende acties en nieuwe producten en diensten. Inzet van een “slimme app” helpt franchisenemers om relevant en blijvend in beeld te zijn bij hun veelal lokale doelgroep. Communicatie geschiedt door het versturen van pushberichten waarvan we weten dat 75% van de appgebruikers deze leest en opent binnen een uur. Ga eens na voor u zelf. Hoe snel leest u een pushbericht van Whatsapp? Waarschijnlijk direct. 

Uw doelgroep is steeds moeilijker te bereiken

Ook voor  franchisenemers geldt dat hun doelgroepen via traditionele media steeds moeilijker te bereiken zijn. Mailboxen raken overvol want een klant ontvangt 30 tot 40 e-mails per dag en de website wordt te weinig bezocht.

Een app met de juiste download- en content strategie  helpt franchisenemers  blijvend en relevant in beeld te blijven en deze te ondersteunen bij realisatie van hun  doelstellingen op gebied van communicatie en/of sales.

Over Brixxs 

Brixxs is een IT- bedrijf in Almere dat actief is in diverse marktsegmenten in de zakelijke dienstverlening en zorgdienstverlening. Wij zijn gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510. Via ons unieke software platform bouwen wij slimme apps en cloud applicaties.

Wij onderscheiden ons doordat wij een full-service dienstverlening aanbieden van idee tot ontwikkeling, van content-creatie tot content-beheer en van mobile marketing tot strategie. Wij hebben diverse software consultants ter beschikking voor maatwerk aanpassingen. Het ontzorgen van onze klant staat bij ons altijd centraal.

Wij zijn marktleider in de sector apps voor accountants- en boekhoudnotarissen. Ruim  450 kantoren bieden wij een app waarvan de meeste met een klantenportaal en met API koppelingen naar de gewenste software pakketten van hun leveranciers. Het klantenportaal  is volledig geïntegreerd in de app en tevens beschikbaar via desktop.

Via het portaal kunnen  het kantoor en klant veilig en efficiënt communiceren en kunnen bestaande werkprocessen worden geoptimaliseerd. Wij hebben tevens een digitaal ondertekenplatform ontwikkeld waardoor mobiel kan worden ondertekend; snel en tegen lage kosten. Ook kunnen pushberichten worden verstuurd en hebben modules ontwikkeld voor documentbeheer en archivering; denk aan een online dossier via app en web.

Bekijk hier de functionaliteiten van ons klantenportaal welke zowel via app als web beschikbaar is: https://brixxs.com/producten/klanten-portaal/

App-platform voor franchise organisaties

Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan met het maken van high end app templates voor  branche-specifieke sectoren zoals bijvoorbeeld de accountancy branche. Deze zijn uitermate geschikt voor franchise organisaties.

Onze templates bieden grote kostenvoordelen. Templates worden in elke industrie gebruikt, want als u een BMW koopt dan koopt u in feite een basis template voorzien van extra opties en kiest u een kleur naar keuze.

De templates die we aanbieden zijn  niet van maatwerk te onderscheiden en passen we aan naar elke situatie en branche. Wij hebben veel ervaring in het succesvol implementeren van een app binnen organisaties; denk aan integratie van werkprocessen, marketing, content- en downloadstrategie en koppelingen met externe software pakketten.

Wij bieden franchisegevers een unieke en onderscheidende propositie waardoor de franchisegever in zijn eigen regio meer business kan genereren door een eigen vestigingsapp in gebruik te nemen aangeboden door de franchisegever.

Deze app is geheel aangepast aan de unieke situatie van de  franchisenemer zoals bijvoorbeeld een teampresentatie ( profiel per medewerker), adressering, foto’s van de lokale vestiging, uniek portaal. Ook kan elke vestigingsapp  de webshop of website tonen gelinkt aan de franchisenemer zelf.

De franchisenemer heeft hierdoor een app die hij op lokaal niveau in zijn netwerk gericht kan delen via WhatsApp, mail, sms, Facebook en LinkedIn. 

Brixxs

Een vestiging app. Voordelen voor de franchise organisatie:

  • Uniformiteit in aanpak qua content en vormgeving (harde en zachte franchise)
  • Lage kosten en hoog rendement
  • Een eigen app geeft de franchisenemer meer identificatie met zijn eigen vestiging. Dit vertaalt zich in actieve inzet en realisatie van lokale downloads.
  • Een download is een  lead die de franchisenemer direct kan oppakken.
  • Wij hebben een overkoepelende CMS ontwikkeld waarmee de franchisegever centraal alle vestigingsapps kan beheren. Met een handeling kunnen vanuit de centrale CMS pushberichten worden verstuurd naar alle gebruikers van alle apps van alle kantoren. Dit kunnen PDF’s zijn, video’s of dedicated URL’s. Ook is het centraal mogelijk om  documenten en video’s en andere content toe te voegen aan alle vestigingsapps tegelijk.
  • Als zodanig wordt de franchisenemer ontlast en aldus volledig ondersteund door franchisegever. Brixxs kan dit van A tot Z volledig uitvoeren voor franchisegever. 
  • Wij kunnen de apps en een portaal koppelen aan bestaande software pakketten.
  • Het portaal kan tevens  intern als communicatieplatform worden ingezet voor de gehele franchise organisatie.
  • Wij bieden  een betaalbare oplossing voor zowel kleine als grote franchise organisaties.

Contact

Het spreekt voor zich dat elke franchise organisatie volstrekt uniek en anders is. Ziet u kansen en/of mogelijkheden of wilt u gewoon even sparren? Neem dan contact op met Brixxs Mobile Solutions B.V. via telefoonnummer 020-3892288 en dan komen wij graag op de koffie om onze ervaringen te delen en te kijken of we uw franchise-organisatie naar een hoger plan kunnen brengen.

Stel je vraag!