Sanidirect

Mijn passie. Mijn succes. Onze zaak.

Sanidirect, de snelstgroeiende sanitairwinkel van Nederland, zoekt ondernemers (in spé) met passie voor verkoop!

Wil jij verantwoordelijk zijn voor je eigen succes? Wil je graag zelfstandig werken? En wil je bovendien genieten van ondersteuning van een professionele retailorganisatie zodat jij je volledig kan focussen op de klant en op je team? Dan is franchisen bij Sanidirect echt iets voor jou!

Mijn passie

Heb jij passie voor verkoop?

Hart hebben voor de zaak, en samen met je verkoopteam de klus klaren. Zodat jouw klanten gelukkig de deur uitstappen. Kun jij dat realiseren?  Bij Sanidirect geloven we in ambitieuze mensen met passie. En die helpen we graag bij het opzetten van een mooie winkel. Met Sanidirect werk jij aan je eigen doelen en ambities!

                                                  Want jouw succes is ook onze zaak!
 
Bekijk de onderstaande video en ervaar hoe franchisenemers bij Sanidirect hun passie combineren met ambitie, en hun droom realiseren: 

Mijn succes

Wil jij verantwoordelijk zijn voor je eigen succes?

Franchiser Martijn, Sanidirect Duiven: “Het mooie aan deze formule is dat je veel op een presenteerblaadje krijgt. Als je dan hard werkt, kun je zelf je succes bepalen. Dat is wat mij heel veel sturing geeft. Ik zou er niet aan moeten denken om alles van A tot Z zelf te doen. Dan is je focus bij de verkoop weg. Ook als franchiser ben ik nog veel op de vloer aan het verkopen. Ik wil een voorbeeld zijn voor m’n team. Als ik daarnaast nog mijn assortiment moet inkopen en beheren, wordt dat te veel. Ook omdat ik alles op hoog niveau wil doen.” 

Ook als franchisenemer ben ik nog veel op de vloer aan het verkopen. Ik wil een voorbeeld zijn voor m’n team.

Martijn Meijer – Sanidirect Duiven

Franchiser Ismail, Sanidirect Utrecht: “Enkele jaren geleden heb ik de knoop doorgehakt: ik was vestigingsleider van een keukenwinkel, maar ik wilde ondernemer worden. Toen kwam Sanidirect ter sprake: een nieuwe, frisse formule die perfect bij mij zou passen. En dat is ook zo gebleken. Ik word echt door Sanidirect ontzorgd. Zij regelen veel randzaken voor mij. Daarom kan ik mij richten op mijn passie: het helpen van klanten.”

In een goede familie steun je elkaar door dik en dun, maar ben je ook eerlijk tegen elkaar. Dat heb ik bij Sanidirect.

Ismail – Sanidirect Utrecht

Franchiser Jan-Willem, Sanidirect Den Bosch: “Je bent opeens over best ingewikkelde zaken aan het praten, laat staan als je het moet verkopen. Gelukkig kon ik, terwijl mijn eigen winkel in aanbouw was, meelopen in een andere zaak. Daar heb ik alles onder de knie gekregen. Toen had ik nog een jaar nodig voor de fijne kneepjes van het vak en daar is gelukkig ruimte voor. Sanidirect begrijpt best dat je in je eerste jaar nog geen winst maakt. Dat komt vanzelf en waar nodig krijg je coaching en begeleiding.” 

Ik probeer veel uit in mijn winkel. Dat ondernemerschap bruist nu eenmaal in mij.

Jan Willem – Sanidirect Den Bosch

Onze zaak

Wil je graag zelfstandig werken, maar ook van de ondersteuning van een grote franchiseformule genieten?

Het franchiseconcept van Sanidirect is voor ambitieuze verkopers, verkoopmanagers of vestigingsmanagers, die graag alles uit hun carrière willen halen. Jij wilt de focus leggen op verkoop, werving en selectie van personeel, de beste verkoopskills en een verzorgde showroom met mooie A-merken. Wij regelen de randzaken daaromheen, zoals de orderverwerking en logistiek. Zo kun jij je helemaal focussen op jouw eigen winkel en succes!

Interesse?

Kan jij na het lezen van het bovenstaande niet wachten op een samenwerking met Sanidirect? 

Vanuit ondernemerschap en vakkennis, zijn we in 2008 gestart als uitdager in de sanitairmarkt. En dat zijn we nog steeds, als landelijke omnichannel franchiseketen die de brug slaat tussen speciaalzaak en doe-het-zelf. Lage drempels, maar hoge kwaliteit. 

Onze merkwaarden

Ondernemend. In alles wat we doen.

Ondernemersmentaliteit. We dagen onszelf iedere dag uit en zoeken naar kansen en creatieve oplossingen. Wij zijn gepassioneerd in ons (sanitair) vak, we gaan altijd voor het beste resultaat. We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Klant staat centraal. We hebben passie voor de klant en denken in oplossingen. We gaan met trots en plezier naar werk en zijn bevlogen en doen net dat stapje extra.

Jong. Verfrissend en relaxt.

We doen alles met volle energie en enthousiasme. We willen altijd vooruit. We zijn fris: ‘on trend’ en ‘van nu’. We verrassen door open, eerlijke en ‘eigen communicatie’. Relaxt van Sanidirect.

Makkelijk. Geen poespas.

What you see is what you get. Complete badkamers al voor je samengesteld, we adviseren en maken kiezen gemakkelijk en overzichtelijk. Geen woorden, maar daden. Direct wat je zoekt. We draaien er niet omheen. Geen wollige teksten of ondoorzichtige constructies. We maken de dingen makkelijker, waar dat kan. Direct leverbaar, direct uit voorraad en direct de laagste prijs.

Dichtbij. De mensen.

Elke winkel heeft een eigen, regionaal karakter. Een franchiser uit de buurt  geeft de winkel een gezicht. In bijna elke regio is er een Sanidirect,  we zijn letterlijk altijd dichtbij. Maar dichtbij betekent volgens ons ook laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Daarom zeggen we ‘je en jij’. Betaalbaar, geen onbereikbare prijzen of het gevoel dat je een nummer bent. Iedereen moet zich herkennen en thuis voelen bij ons, bij Sanidirect.

Onze ambitie

We willen de grootste sanitairspeciaalzaak van Nederland worden, gerund door eigen ondernemers.

Het stapje extra zetten loont bij Sanidirect

Interview

Henri Germeraad was al gewend te ondernemen, en nu heeft hij de voordelen van franchise ontdekt.

Zorgeloos ondernemen bij Sanidirect

Interview

Wouter Bastian is sinds twee jaar franchiser van Sanidirect Middelburg. Hij deed verkoopervaring op in de...

Waarom Sanidirect vooral goede verkopers zoekt

Interview

Loek UijtdeHaag startte in 2008 als eerste franchisenemer van de badkamerformule Sanidirect

"Ik probeer veel uit in mijn winkel"

Het ondernemerschap bruist bij Jan-Willem, hij vertelt in deze blog over zijn Sanidirect winkel. Nieuwsgierig? Lees...

"Ik kan mij richten op mijn passie: het helpen van klanten"

Ismail vertelt in deze blog over zijn ervaringen als franchisenemer bij Sanidirect. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

...

"Ook als franchisenemer ben ik nog veel op de vloer aan het verkopen"

Ook als franchisenemer is Martijn nog veel op de vloer aan het verkopen. Lees meer hierover in dit artikel!

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2008
Aantal vestigingen
27
Waarvan franchise
24
Entreegeld
€0
Totale investering
€475.000
Benodigd eigen vermogen
€25.000