eismann

Wil je lekker ondernemen met een goede balans tussen werk- en privéleven? Houd je van goed eten en ga je graag met mensen om? Bij eismann ben je eigen baas en geniet je van veel vrijheden! Je krijgt de ondersteuning, de knowhow en je geniet van de voordelen van onafhankelijk werken. Jouw succes is gegarandeerd!

In Duitsland, Oostenrijk en Italië gingen meer dan 2.000 eismannen je al voor en ook in Nederland zorgen eismannen ervoor dat klanten eersteklas kwaliteit levensmiddelen direct aan huis geleverd krijgen. 

Al 30 jaar stijgt het verbruik van diepvriesproducten gestaag. eismann heeft momenteel het grootste diepvriesassortiment in Nederland. Zij bieden klanten 300 producten waarvan 50 producten exclusief. producten ofwel de klanten kunnen deze exclusieve producten alleen bij jou als eismann kopen.

Voordelen voor een eismann

Als lid van de eismann-familie vorm jij met jouw dagelijkse werk de basis voor je eigen en het succes van eismann. Er wordt uitsluitend met zelfstandig ondernemers gewerkt en zijn daarmee samen al meer dan 30 jaar succesvol. Bij eismann krijg je succes volgens planning: zij stellen alles ter beschikking wat er voor jouw onderneming nodig is. Daarbij horen scholing en opleiding zowel in theorie als in de praktijk, advisering, zorg en begeleiding door het gehele depotteam. Verder biedt eismann:

 • Een bekend premium-merk
 • Een vast klantenbestand
 • Producten in erkende kwaliteit
 • Een sterke partnerschap
 • Goede inkomensmogelijkheden
 • Proeverijen
 • Flexibele werktijden
 • Incentives
 • Productkortingen

Wij zoeken mensen met passie

Een eismann heeft passie voor levensmiddelen, plezier in de omgang met mensen en een sympathiek voorkomen nodig. Verder breng je het volgende met je mee:

 • Communicatieve vaardigheden
 • Organisatorische skills
 • Een voorliefde voor goed en lekker eten
 • De wens om eigen baas te zijn
 • Goede kennis van de Nederlandse taal

Ondersteuning bij jouw zelfstandigheid

De weg naar het zelfstandig ondernemerschap gaat gepaard met veel vragen. Daarom ondersteunt eismann jou vanaf het begin met hun expertise. Ze begeleiden je intensief bij het verduidelijken van organisatorische en/of individuele aspecten. Bij aanvang neem je direct deel aan verschillende trainingen die je de nodige basis bieden voor een succesvolle ontwikkeling van jouw onderneming.

eismann wil jou de best mogelijke start geven voor jouw nieuwe toekomst. Op dit punt behandelen ze ook de mythe van schijnzelfstandigheid. Ze kunnen je verzekeren dat je als franchisenemer van eismann bent, je ook echt zelfstandig ondernemer bent.

Word eigen baas bij eismann!

Wil jij samenwerken met een partij die ernaar streeft om jouw als partner op de lange termijn succesvol te maken? Vraag snel vrijblijvend informatie aan!

Het bedrijf eismann is een van de toonaangevende bedrijven in de directe verkoop in Duitsland. In Nederland leveren zij sinds 1982 met succes premium voedsel.  Alle franchisenemers en medewerkers delen de passie voor lekker eten en hoe om te gaan met mensen. In heel Europa werken er bij het bedrijf eismann ongeveer 2.500 - samen groeien ze elke dag.

In deze eismann-familie ondersteunen ze elkaar waar ze kunnen. Als bedrijf zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheid voor hun mensen. Ze weten dat de klant de basis is voor hun succes! Daarom hechten ze veel belang aan het voldoen aan de behoeften van de klant. Ze willen meer dan een baan voor de klant zijn.

Om deze reden omvat hun  filosofie een gezonde balans tussen werk en privé en de combinatie van familie en werk. Ze promoten diversiteit en individualiteit en geven iedereen de kans om te evolueren zodat ook zij kunnen evolueren. 
 

‘Afwisseling, vrijheid en een goede boterham; wat wil je nog meer?’

Interview

Van een drukkerij naar de verkoop van levensmiddelen. En van loondienst naar het zelfstandig ondernemerschap.

‘Wat wij op de Onderneem't! beurs zoeken? Franchisenemers die prettig gestoord zijn’

Reportage

Diversiteit én kwaliteit. Dat zijn de woorden die veel werden gebezigd tijdens de rondgang van Franchise+ op de...

Zeeuwse pionier van eismann

Algemeen

De succesvolle franchisenemers van eismann zijn vasthoudende pioniers. Zo ook de dit jaar gestarte Rini Vermaas...

Jeroen Bockting is echt eismannetje

Franchisenemersportret

Al bijna negen jaar is Jeroen Bockting franchisenemer van eismann. Als vrije vogel gaat hij dagelijks alleen op pad...

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1982
Aantal vestigingen
25
Waarvan franchise
25
Entreegeld
€ 495
Franchise fee
€ 0
Totale investering
€ 7.500
Eigen vermogen
€ 1.000
NFV lid
Ja