7camicie

De formule 7camicie werd opgericht door David Hassan, een Italiaanse ondernemer die actief is in de sector van de pret-à-porter sinds 1977. In 2000 werd het eerste verkooppunt geopend, rond het middelpunt van de Italiaanse traditie: het hemd.

Door het  succes hiervan, richtte de groep in 2001 het merk 7camicie op en opende het verschillende winkels in de stad Rome en start het met franchise.

7camici opereert  in binnen- en buitenland. Het netwerk bestaat uit meer dan 350 winkels (waarvan ongeveer 20 eigen vestigingen) in meer dan 50 landen. Met een keuze uit meer dan 600 modellen per collectie, is 7camicie een internationale verkoper op het gebied van overhemden. 

In Nederland telt de franchiseformule 5 franchisevestigingen: in Nijmegen, Maastricht, Amsterdam, Apeldoorn en Arnhem en er staan een aantal op het punt om de deuren te openen.

7camicie is niet op zoek naar grote winkelpanden. Over het algemeen hebben de panden een winkelvloeroppervlakte van 30 tot 50 m². Dit soort winkels maakt het mogelijk om de huurkosten te beperken om zo een hoge winstgevendheid per vierkante meter te realiseren in een 7camicie winkel.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2001
Aantal vestigingen
400
Waarvan franchise
350
Entreegeld
€ 0
Franchise fee
€ 0
Totale investering
€ 60.000
Eigen vermogen
€ 30.000