Bagels & Beans organiseert online franchise ontbijt voor potentiële franchisenemers

Speciaal voor iedereen die benieuwd is naar het leven als franchisenemer bij Bagels & Beans organiseert de franchiseformule een webinar op zaterdagochtend 12 december.

Tijdens het webinar komen de ins en outs van het franchisenemerschap aan bod. Van het vinden van een geschikte locatie tot het leidinggeven aan bagelaars en barista’s, en van administratieve en financiële zaken tot de 6-weekse bagelstage. Dat is een intensieve training die je in korte tijd klaarstoomt om de deuren van je eigen vestiging te openen, ook als je nog geen minder horecaervaring hebt. Natuurlijk krijgen de deelnemers alle gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen. Het is de eerste keer dat een webinar van Bagels & Beans ’s ochtends plaatsvindt: om 11:01u uur om precies te zijn.

Het Goedemorgen Ontbijt

Bij een ontbijtsessie hoort natuurlijk een ontbijt. Daarom ontvangt iedereen die zich aanmeldt voor het webinar op 12 december een speciale code voor een extra scherp geprijsd Goedemorgen Ontbijt. Het Goedemorgen Ontbijt is vooraf te bestellen via bestel.bagelsbeans.nl en op te halen bij een Bagels & Beans vestiging naar keuze. Zo genieten de deelnemers tijdens het webinar van een gezamenlijk interactief ontbijt.

Aanmelden

Benieuwd naar het franchisenemersschap? Meld je aan voor de ontbijtsessie op zaterdag 12 december om 11:01 uur via bagelpower.nl/aanmelden
 

Informatie

Locatie

online

Website
Bagelpower.nl
Bekijk ook