Personeel ontzorgen begint al voor de deur

De missie van Prestop is het ontzorgen van ondernemers en het bieden van de best mogelijke bestelervaring aan hun klanten. Inmiddels zijn er al vele oplossingen van Prestop in gebruik genomen door ondernemers in diverse branches. Zowel in de horeca als in de retail zien ze hun omzet stijgen door de upsell-mogelijkheden en hoeven ze niet meer ‘nee’ te verkopen.

Semi-outdoor bestelzuil

Recentelijk heeft Prestop een nieuw product toegevoegd aan hun portfolio: de semi-outdoor bestelzuil. De semi outdoor kiosk is ideaal om in te zetten in ruimtes met veel glas, onder een overkapping of in een eventtent. De kiosk is voorzien van vier geremde wielen en is hiermee dus eenvoudig te plaatsen op iedere gewenste plek. De bestelzuil is voorzien van een dakje zodat enkele druppels regen geen schade veroorzaken aan de zuil. Tevens zorgt het dakje ervoor dat het scherm gedeeltelijk wordt afgeschermd tegen invallend licht van boven. De voorzijde van de zuil is volledig van glas en is dus makkelijk schoon te maken. Daarbij is de zuil aan te passen aan de huisstijl van iedere ondernemer.

Alexander Aelberts, CEO van Prestop: “Met de semi-outdoor bestelzuil lossen we een probleem op dat we steeds meer horen van ondernemers, vooral nu het lente wordt: ze willen eenvoudig hun klanten buiten laten bestellen, en ze willen geen lange wachtrijen in hun winkel, lunchroom of restaurant. Een oplossing om de bestelzuil makkelijk te kunnen verplaatsen van binnen naar buiten was er nog niet en daarom hebben we deze oplossing geïntroduceerd. Het high brightness scherm (1.000 NIT t.o.v. een standaard scherm van 300 NIT) zorgt ervoor dat het scherm ook buiten goed leesbaar is

Leverbaar als single en duo variant én modulair

De semi outdoor kiosk is verkrijgbaar in zowel single als duo variant. De single variant is uitgerust met een 32" high brightness scherm en de duo variant met aan één zijde een 27" monitor en aan de andere kant een 32" high brightness monitor. Daarbij is de kiosk uitbreidbaar met bijvoorbeeld een pin-terminal, barcode scanner en bonprinter. Hiermee is de kiosk dus aanpasbaar aan de wensen van de ondernemer.
 

Over Prestop

Prestop is Nederlands grootste producent van bestel- en informatiezuilen, touchtafels en andere interactieve oplossingen en bestaat al 26 jaar. Omdat Prestop value added manufacturer is, verzorgt zij het volledige traject, van bouw van de zuil, installatie van de software, tot de plaatsing en installatie op locatie. Omdat Prestop alles in eigen beheer produceert, kan zij haar producten aanpassen aan de wensen van de klant. Prestop werkt samen met verschillende software-partners zodat er in één keer een totaalpakket aangeboden kan worden.