TWIN Workwear

 

Na een pilot bouwt TWIN Workwear (uit Scherpenzeel, Gelderland) zijn franchiseformule uit. De komende jaren bouwen ze aan een landelijk dekkend netwerk van regionale zelfstandig ondernemers. ‘TWINNERS’ die vanuit hun mobiele showroom bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding presenteren en verkopen. Met name aan bedrijven in bouw, groen en logistiek.

TWIN staat voor service ‘aan huis’. Vanuit hun mobiele showroom presenteren de franchisenemers de collecties van A-merken. Voor bedrijven is dit aantrekkelijk, zeker in een tijd van personeelstekorten. Zij kunnen medewerkers snel en effectief kleding en schoeisel laten passen, de TWIN-verkoopadviseur ontzorgt van a tot z. Oók als het gaat om het aanbrengen van bedrijfslogo’s en andere huisstijlelementen.

De franchisenemer krijgt support van de TWIN-organisatie. Van e-learning traject tot ondersteuning bij marketing, inkoop, verkoop, administratie en het up to date houden van productkennis. De mobiele showroom, het basisassortiment en de volledige online afhandeling van orders: het staat allemaal klaar. De franchisenemer kan zich volledig richten op de persoonlijke relatie met klanten.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
2
Waarvan franchise
1
Entreegeld
€7.500
Franchise fee
€ 8.340
Totale investering
€15.000
Benodigd eigen vermogen
€20.000