Thrill Grill

De gerechten bij vestigingen van Thrill Grill bestaan uit exclusieve gerechten gemaakt met eerlijke, verse en biologische ingrediënten uit de Josper houtskooloven.

Omdat Nederlanders steeds bewuster bezig zijn met eten en meer meer kwaliteit wensen, vindt Thrill Grill het nu het juiste moment om te gaan franchisen.

Topchef Robert Kranenborg zal samen met het Thrill Grill team nauw betrokken zijn bij iedere franchise. Zo zijn er centrale workshops voor franchisenemers ten behoeve van de ontwikkeling van de menukaart in TG Foodlab (Amsterdam), bestaat er een intensief opleidingstraject middels de ‘TG Kitchenrules’, zal Robert verschillende masterclasses geven en zal er ‘Buddy Begeleiding’ zijn tijdens de opstartfase.

 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2017
Aantal vestigingen
4
Entreegeld
€ 10.000
Totale investering
€ 250.000
Eigen vermogen
€ 40.000