Thrill Grill

Droom jij er van een eigen premium burgerrestaurant te openen en staat bij jou authenticiteit, kwaliteit en integriteit voorop? Dan is Thrill Grill op zoek naar jou!

Thrill Grill is een populair burgerrestaurant, gestart door Michelinsterren chef Robert Kranenborg en ondernemer Maarten van den Biggelaar, dat premium burgers en bites serveert. Het unieke burgerconcept is ontstaan uit hun verlangen om de beste burger van Nederland te willen verkopen. Met restaurants in Haarlem, Amsterdam-West en Amsterdam De Pijp is Thrill Grill al sinds 2014 een groot succes.

Waarom franchisenemer worden bij Thrill Grill

De afgelopen jaren is de behoefte van de consument om buitenshuis te dineren gegroeid. De verwachtingen van gasten zijn hoog en de concurrentie in de horeca blijft groeien. Consumenten zoeken authentieke en betrouwbare concepten, waar kwaliteit wordt geserveerd. Als Thrill Grill franchisenemer heb je een professionele organisatie die achter je staat en ervoor zorgt dat je die kwaliteit kan bieden. Je weet dat je goed zit. Je maakt gebruik van een bewezen formule en je wordt voortdurend ontzorgd. Ook zijn er post corona nog voldoende kansen. Een samenwerking met Thrill Grill betekent:

 • Verregaande standaardisatie
 • MEP bijna volledig ge-outsourced
 • Steak, kip en groenten sous-vide bereid
 • Minimaal aantal handelingen per gerecht
 • Volledige kaart door 1 man te bereiden
 • Heldere operationele procedures
 • Inkoop  automatisering

Voordelen voor jouw als Thrill Grill franchisenemer

Na 4 jaar research, optimalisatie van de operations en het food aanbod, investeringen in IT en marketing is Thrill Grill klaar voor de volgende stap: een versnelde uitrol van het Thrill Grill franchise concept. Thrill Grill biedt jou:

 • Meest kwalitatieve franchise concept binnen de nederlandse fast casual markt
 • Volledige ontzoring franchisenemer (marketing, development, IT, menu management, planning etc.)
 • Continue optimalisatie concept
 • Kennis en know how management
 • Laagdrempelig door lage investering

Interesse?

Om verdere groei te realiseren is Thrill Grill op zoek naar horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke Burgerbeleving. Ben jij enthousiast over het Thrill Grill concept en weet je deze succesvol toe te passen in jouw eigen vestiging? Vraag dan snel vrijblijvend informatie aan!

Het ontstaan: for the love of burgers

Na een jaar testen en proeven ontwikkelde Robert Kranenborg samen met Maarten van den Biggelaar De thriller; de ultieme hamburger gemaakt van de allerbeste ingrediënten. De thriller werd verkocht vanuit een van de eerste echte foodtrucks in Nederland en was direct een enorm succes. Om het concept uitgebreid te testen werd een pop up geopend in Amsterdam. Wederom werd de aantrekkingskracht van het concept bevestigd. Het eerste Thrill Grill restaurant werd geopend in de pijp in Amsterdam.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2017
Aantal vestigingen
4
Entreegeld
€10.000
Franchise fee
6% + 3% marketing
Totale investering
€250.000
Benodigd eigen vermogen
€40.000