Tasty Donuts & Coffee

Over onze franchise!

Het verschil zit 'm in de smaak en dat proef je meteen. Het hele concept van Tasty Donuts & Coffee is opgebouwd rondom goede smaak, kwaliteit en service. Een ijzersterke en bewezen formule, wat te merken is aan de constante groei van de keten!

Wil je graag voor jezelf beginnen en vind je het leuk om met een bewezen concept aan de slag te gaan? Wil je een eigen bedrijf, maar vind je het fijn als er een grotere organisatie is, waar je terecht kunt voor advies? Dan is deze manier van franchisen echt iets voor jou! 

Met onze ervaring en knowhow zorgen wij voor een uitstekend te behalen rendement. Wij bieden een goede ondersteuning met een toegewijd team en actieve support. Opleiding, training en coaching op locatie is standaard. Daarbij adviseren wij over lokale marketinginstrumenten. Wij willen dat een bezoek aan Tasty Donuts & Coffee een beleving is, waarbij de ondernemer op zijn eigen wijze maar authentieke methode van Tasty Donuts & Coffee met zijn eigen  ondernemerswensen de sferen laat terugkomen. 

Door deze zachte franchise benadering bereiken wij een evenwichtige relatie en beogen wij samen een continuïteit en groei van uitstekende kwaliteit en een goede uitstraling van de merknaam.

Over onze producten!

 • Je bent bereid om dagelijks vers en ambachtelijk meer dan 30 verschillende heerlijke donuts te maken. 
 • Vanuit onze eigen branderij onze first class coffee beans. Bereid hiermee de cafe latte, macchiato of cappuccino. 
 • Chai latte, Hot white chocolate of andere specials als Pumpkin spice latte.  
 • (IJs)coffee, TastyCinno en verse smoothies of verschillende frisdranken.
 • Muffins, vers gebakken koekjes, croissants.
 • Tosti’s, panini’s en vers belegde broodjes.

Over de locaties!

Tasty Donuts & Coffee zoekt locaties, in onder andere Hoofddorp, Almere, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, etc. Het concept komt het best tot zijn recht in locaties die voldoen aan de volgende kenmerken:

On the go / detailhandel

 • Circa 60 m²
 • Authentieke donutshop uitstraling
 • Grote voorpui met veel licht en veel ramen
 • In of in de nabijheid van een drukke winkelstraat

Horecagelegenheid met terras 

 • Circa 120 m²
 • Hoekpand
 • Authentieke donutshop uitstraling
 • Grote voorpui met veel licht en veel ramen
 • In of in de nabijheid van een drukke winkelstraat

Waar meer dan 50.000 mensen wonen, kan met succes een Tasty Donuts & Coffee vestiging worden geëxploiteerd.

Heb jij het in je?

Bij Tasty Donuts & Coffee zijn we altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die net dat stapje extra zetten. Die niet alleen de training met glans doorstaan en dus weten hoe je goeie donuts maakt en een bedrijf runt, maar ook oog hebben voor detail. Die kunnen managen en ervoor zorgen dat onze prachtige donuts goed tot hun recht komen. 

Jong, dynamisch en heerlijk!

Het jonge bedrijf Tasty Donuts & Coffee is opgericht in 2012 en verwelkomt haar klanten met een moderne  maar warme to-go winkel met outdoor gevoel voor elk moment van de dag. 

Het verhaal

Waarom wachten op Amerika als je het ook kunt doen vanuit de oorsprong, vanuit Europa en dus kunnen wij het zelfs een beetje beter en nog veel meer? Dat was de vraag van twee jonge Duitsers toen ze  begonnen met hun onderneming in het voorjaar van 2012 met veel moed, passie en doorzettingsvermogen begonnen ze met de eerste Tasty Donuts & Coffee winkel in het centrum van Frankfurt (Mannheim). Snel was het door veel fans beschouwd als een insider tip. Zo lekker waren de donuts en de koffie dat werd aangeboden. Vandaag is het bedrijf in handen van de Zwitserse Urs Schaub die een voormalig Senior Director van McDonald's, Starbucks en Shell was met meer dan 20 jaar ervaring in de detailhandel.

Tasty Donuts & Coffee: het aanbieden uit een heerlijke selectie van 30 verschillende vers gemaakte donuts, of vers bereide broodjes, muffins en koffie / thee specialiteiten. Elke dag is er iets vers te ontdekken. De opening van de donut hotspot in Frankfurt is ook de geboortedatum van lekkere donuts als een merk.
Vandaag werken we al in 4 landen en onze visie is om verder uit te breiden in Europa en nu richten we ons op Nederland.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2012
Aantal vestigingen
33
Waarvan franchise
26
Entreegeld
€ 15.000
Jaarlijkse fee
5,9%
Totale investering
€ 70.000
Eigen vermogen
€ 35.000