Motorhome Depot NL

Motorhome Depot is een succesvolle formule die gekenmerkt wordt door een snelle groei van het aantal franchisenemers. Het is nu de grootste en belangrijkste camper makelaar in het Verenigd Koninkrijk.

Uniek in aanpak en franchise

De verkoop van campers of, zoals de Engelsen deze noemen motorhomes, groeit erg hard. Dit geldt voor veel landen in Europa, maar met name Nederland. De markt is volop in beweging omdat er nieuwe kopers zijn en bestaande eigenaren willen upgraden. Met de toename van het aantal campers neemt ook de tweedehandsmarkt van ‘leisure vehicles’ toe.

Matchen van kopers en verkopers van motorhomes

Motorhome Depot is zeer succesvol in het vinden van eigenaren van motorhomes die willen verkopen en vervolgens hen te matchen met geïnteresseerde mensen die op zoek zijn naar een occasion. Door de combinatie van slimme (internet marketing) technieken, de voordelen voor kopers en verkopers en de kwaliteit van de ondernemers is Motorhome Depot in minder dan drie jaar uitgegroeid tot een sterk merk in het Verenigd Koninkrijk.

Landelijke marketing aangevuld met lokale initiatieven

Motorhome Depot heeft veel geïnvesteerd in multimedia advertising om haar producten en diensten onder de aandacht te brengen. Dit wordt lokaal aangevuld door de initiatieven van de franchisenemers. De campermarkt in Nederland per 1000 inwoners is groter dan die in de thuismarkt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij Nederland als tweede internationale markt (na de Verenigde Staten) betreden. Voor Motorhome Depot betekent dit dat zij klaar is voor de verdere internationalisatie. Een introductie van het netwerk van Motorhome Depot in Nederland ligt voor de hand. Dit gebeurt met de wetenschap dat de markt hier een vergelijkbare of zelfs grotere potentie heeft en eenzelfde ontwikkeling zal kunnen doormaken als in de thuismarkt.

Voordelen voor ondernemers

Het businessmodel van Motorhome Depot biedt veel voordelen voor haar klanten, maar biedt ook ondernemers hetzelfde soort gemak en ondersteuning. De intensieve (internet) marketing, het betaalbare product, het complete productenpalet samen met het lokale karakter verklaren de groei van het aantal Motorhome Depot franchisenemers. De aanvullende producten zoals financiering, onderdelen en garanties via gerenommeerde partijen voegen waarde toe aan de Motorhome Depot klantpropositie.

Motorhome Depot Franchise is een bedrijf dat geen overhead heeft (geen voorraad, geen duur pand) en geen dure kosten heeft. Uw inkomen komt uit commissies die worden verdiend bij de verkoop van campers. Het managementteam is zeer ervaren in franchising en de campermarkt en biedt alle ondersteuning en begeleiding om te helpen bij het ontwikkelen van een geweldig bedrijf.

Voor Nederland is de initiële franchisevergoeding € 18.000 plus btw als inleidend aanbod aan de juiste mensen. Dit zal stijgen om vergelijkbaar te zijn met het Britse honorarium van € 30.000 plus btw, aangezien meer franchisenemers zich bij het netwerk aansluiten, dus het is echt een geweldige tijd om nu deel te nemen aan het succes van het bedrijf.

Motorhome Depot…

 • is als een vastgoedmakelaar voor campers, maar dan anders
 • verkoopt campers die particulier eigendom zijn voor de eigenaar
 • bemiddelt, de overeenkomst is tussen koper en verkoper
 • makelaar loopt geen risico
 • heeft geen concurrentie
 • is uniek in franchise

Ondersteuning

 • Voortdurende training in alle aspecten
 • Gepersonaliseerde computersoftware & operations
 • Geoptimaliseerde website & internetmarketing
 • Leadgeneratie & salesmonitoring database
 • 1e lijnsbusinessadvies

Inkomsten voor de franchisenemer

 • Succes fee betaald door de koper (% van verkoopprijs of vast bedrag)
 • Aanschaf van camper om door te verkopen (inruil)

Meer informatie?

Is jouw interesse gewekt en wil jij meer informatie over deze internationale formule? Vraag dan hier meer informatie aan en wij nemen contact met jou op! 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Aantal vestigingen
37
Waarvan franchise
36
Entreegeld
€ 18.000
Totale investering
€ 18.000
Eigen vermogen
€ 18.000