Lunch van huis

Lunch van huis bezorgt elke dag lunches op kantoor of elders van huis via speciaal ontwikkelde buffetboxen. Bijna alles wordt zelf gemaakt vanuit de eigen keuken. Van de pindakaas, hagelslag tot warme maaltijden. Vervolgens gaan deze in buffetboxen naar locatie en staat alles direct klaar om de lunch te nuttigen.

Duurzaam ondernemen is voor Lunch van huis belangrijk. Lunch van huis doet er alles aan om de impact zo laag mogelijk te houden en werkt op zoveel mogelijk manieren duurzaam en circulair. Zo kiest het bedrijf ervoor om niet alleen de lunch te bezorgen, maar deze daarna ook weer op te halen. Om vervolgens goed om te gaan met restverwerking en het assortiment op de eindgebruiker af te stemmen. 

Door het gebruik van de buffetboxen is er geen plastic nodig om de lunches te vervoeren. Daarnaast maakt Lunch van huis gebruik van ‘kneusjes’. Ofwel groenten die minder mooi zijn, maar net zo lekker. En delen zij de keuken met lokale ondernemers om op energie te besparen en samen de verspilling te verminderen.

Lunch van huis is opgericht begin 2018. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2018
Aantal vestigingen
1
Waarvan franchise
0
Entreegeld
€ 2.500
Jaarlijkse fee
6%
Totale investering
€ 5.000
Eigen vermogen
€ 10.000