iBinder

iBinder is het meest gebruiksvriendelijke projectmanagement systeem van Europa. Voor verdere expansie zijn wij nu ook in Nederland op zoek naar franchise ondernemers. Ben jij ijzersterk in sales, heb je affiniteit met de bouw- en vastgoedsector en wil je als ondernemer het maximale uit jouw carrière halen? Lees dan snel verder en laat je informeren over iBinder Nederland.

Met iBinder help jij jouw klanten met het efficiënter leiden van een project! Projecten in de bouw- en vastgoedsector zijn vaak erg complex. Dit komt omdat er veel verschillende bedrijven en werklieden met uiteenlopende belangen deelnemen aan een project. iBinder biedt de oplossing! 

De software heeft een zeer herkenbare interface en de klant heeft geen training nodig om iBinder te gebruiken. Daarnaast betaalt de klant een (lage) maandelijkse all-in abonnementsprijs dus geen verborgen kosten voor extra gebruikers, data verkeer, training, ondersteuning of consultancy. iBinder werkt in de cloud en is altijd en overal toegankelijk. 

Bij iBinder ben je dagelijks bezig met het verkopen en implementeren van de iBinder software oplossingen en het onderhouden van contact met klanten in jouw exclusieve regio.  Vanuit het hoofdkantoor wordt de helpdesk gefaciliteerd en krijg je ondersteuning op het gebied van sales, marketing en facturatie. Je volgt onze interne training (in Nederland en Zweden) en wordt onderdeel van onze internationale netwerk van iBinder ondernemers. 

Beschikbare regio’s

We zijn op zoek naar franchise ondernemers in heel Nederland maar met name in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Oost-Nederland. 

Interesse? 

Kan jij je vinden in ons profiel en wil je meer weten over het verdienmodel? Vul dan het informatie aanvraag formulier in of neem direct contact op met Ferdinand Molenaar via 06-47122592 of ferdinand@franchiseconnect.nl

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2008
NFV lid
Ja