Finzie

De franchiseformule Finzie is ontstaan vanuit de overtuiging dat door het efficiënt en relatiegericht organiseren van financiële dienstverlening, consumenten beter en voordeliger bediend kunnen worden. De franchisenemers van Finzie zijn financieel adviseurs die zich willen focussen op een adviesrelatie met hun klant en alle andere werkzaamheden uitbesteden. De franchisenemers zijn experts in hun vakgebied, die klanten in de volle breedte willen helpen met hun geldzaken.

Hoewel de relatie met klanten vaak op het hypotheekmoment zal beginnen, optimaliseren de franchisenemers als onafhankelijk financiële coaches alle verzekeringen en maken deze provisieloos. Vervolgens checken de franchisenemers iedere maand of de klanten nog wel het beste uit zijn, berichten hen daarover en ondernemen actie als dat nodig is. 

De franchisenemer legt zich toe op het adviseren van klanten als het gaat om complexe geldzaken (hypotheken, inkomen voor later). De formule adviseert over de niet-complexe, dagelijkse geldzaken (schade, bancaire producten), zorgt voor de afwikkeling van de adviezen van de franchisenemer en monitoren continu de situatie van de klant en zijn financiën. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
50
Waarvan franchise
50
Entreegeld
€ 0
Franchise fee
€ 12.000
Totale investering
€ 5.000
Eigen vermogen
€ 25.000