Engage & Grow

Engage & Grow wil de betrokkenheid, bevlogenheid en het plezier van medewerkers terugbrengen in bedrijven en organisaties. 

De franchiseformule is een wereldwijde beweging die met een nieuwe aanpak tot ‘employee activering’ komt. Engage & Grow is recent als formule in Nederland gestart met als doel ook hier met de coaches een verschil te gaan maken binnen bedrijven en organisaties.

Engage & Grow is in 2012 door de Australische ondernemer, top sportcoach en ‘Engagement Expert’ Richard Maloney opgericht met als visie om een wereldwijd, betrokken personeelsbestand te creëren. Engage & Grow heeft een wetenschappelijk, neurologisch ontworpen programma dat betrekking heeft op ‘Employee Engagement’ in elk bedrijf, klein of groot.

De Engage & Grow coaches worden getraind en bijgeschoold, inclusief marketing & sales support. De Engage & Grow coach voldoet onder andere aan de volgende eigenschappen: een uitstekende communicator, verantwoordelijk, ervaring als coach, consultant, trainer, facilitator of sales professional, verkoopvaardigheden of leiderschapsvaardigheden.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
100
Waarvan franchise
100
Entreegeld
€7.500
Franchise fee
25%
Totale investering
€10.000
Benodigd eigen vermogen
€10.000