Engage & Grow

Engage & Grow wil de betrokkenheid, bevlogenheid en het plezier van medewerkers terugbrengen in bedrijven en organisaties, omdat uiteindelijk de mensen dé bepalende factor zijn voor succes. 

Waarom ben je hier?

 • Wil je een uitstekend inkomen verdienen door voor jezelf te beginnen of door toe te voegen aan je bestaande bedrijf, door te doen waar je van houdt?
 • Ben je geïnteresseerd in een spannende coaching carrière waarbij je bedrijven helpt om enorm succesvol te worden?
 • Op zoek naar een echte "business-in-a-box" die levert wat de markt wil met gegarandeerde resultaten?
 • Op zoek naar een positieve verandering voor meer vervulling, levensbalans en een grote potentie om meer dan goed te verdienen?
 • Je begrijpt dat je om echt financieel succes met je eigen onderneming te behalen een investering in tijd, geld en moeite een vereiste is?

Over Engage & Grow

Engage & Grow is een wereldwijde beweging die breekt met de traditionele manier van trainen en met een radicaal nieuwe aanpak tot ‘employee activering’ komt. 

Engage & Grow is in 2012 door de Australische ondernemer, top sportcoach en ‘Engagement Expert’ Richard Maloney opgericht met als visie om een wereldwijd, betrokken personeelsbestand te creëren, medewerker voor medewerker.

We zijn geboren uit een passie om mensen te helpen gedijen en we bestaan om medewerkers opnieuw te verbinden. We zijn hier gepassioneerd over want het maakt niet uit in welke industrie je werkt, mensen zijn het belangrijkste voor elke organisatie.

Een betrokken en bevlogen team is de onmisbare sleutel voor het succes van bedrijven en organisaties. Een hoog ‘Employee Engagement’ is de snelste en meest effectieve manier om organisaties te transformeren naar hogere productiviteit en winstgevendheid en een plezierige en stimulerende cultuur. 

Wij geloven ook in het uitdagen van de norm. Wij geloven dat bedrijven en leiders verder moeten gaan dan de traditionele trainingsmethoden om echt hun medewerkers te betrekken.

Engage & Grow heeft een beproefd, bewezen, wetenschappelijk, neurologisch ontworpen programma dat betrekking heeft op ‘Employee Engagement’ in elk bedrijf, klein of groot, met gegarandeerde resultaten!

Het is een eenvoudig, gesystematiseerd, winstgevend bedrijfsmodel met een sublieme backoffice ter ondersteuning.

Coaches worden volledige getraind en continu bijgeschoold inclusief volledige marketing & sales support!

Wie zoeken wij?

Uit onderzoek blijkt dat van de medewerkers in Nederland slechts 9% actief betrokken is (Gallup 2013), het laagst in heel Europa.

Engage & Grow is recent als formule in Nederland gestart met als doel ook hier met vele coaches een verschil te gaan maken binnen bedrijven en organisaties.

Herken je jezelf in de volgende eigenschappen: 

 • Een uitstekende communicator
 • Een echt "mensen" mens
 • Enthousiast en gemotiveerd
 • Een positieve houding in leven en werk
 • Honger om te leren en te groeien
 • Verantwoordelijk 
 • Openstaan voor leren
 • Ervaring als coach, consultant, trainer, facilitator of sales professional
 • Een vertrouwd bedrijfsnetwerk
 • Sterke professionele verkoopvaardigheden of bewezen leiderschapsvaardigheden
 • Bewezen succes in je eigen bedrijf of in een senior management rol

Dit is wat klanten en coaches zeggen:

"Ik heb in een paar maanden 150.000 dollar omzet gemaakt met E & G!" - Prijono Nugroho (E & G Coach)
"Na 8 jaar door ups en downs te gaan, ging mijn bedrijf binnen 10 weken door het dak" - Toby Edmunds, CEO Lening Market (E & G Client)
"Het creëerde een enorme transformatie voor mijn nieuwe klant, en in een zeer korte tijd" - Juan Ortega (E & G Coach)
"Veruit het beste programma waar ik ooit mee gewerkt heb!" - John Wheatley, directeur, UA Corp (E & G Client)

Wat biedt Engage & Grow jou?

Jouw succes is ons succes en het wij zetten ons ten volle in om jou optimaal te ondersteunen.

Wanneer je investeert in een Engage & Grow licentie, bieden wij uitgebreide training en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je alle benodigde instrumenten hebt om onze programma's nauwkeurig en effectief te leveren. We bemoedigen en ondersteunen onze coaches om voortdurend de visie van ons bedrijf te uit te dragen via wekelijkse support webinars waarin open en eerlijk gecommuniceerd wordt en successen worden gedeeld en gewaardeerd.  Voor de dagelijkse ondersteuning heb je een directe communicatielijn met de masterfranchisenemer in Nederland.

Wij leveren alle benodigde materialen die nodig zijn voor jouw succes, van verkoop en marketing tot juridische documenten. Je hebt ook toegang tot ons wereldwijde netwerk van coaches, waarmee je regelmatig kunt communiceren, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden.

En je hebt toegang tot ons gedetailleerde coach dashboard, zodat je volledig toegerust en klaar bent om onze stap voor stap programma's met gemak en vol vertrouwen te leveren.

De 3 stappen om een coach te worden  

Het mooie van het Engage & Grow programma is dat je binnen enkele weken klaar bent om te starten. In grote lijnen loopt het proces als volgt:
STAP 1  
Interview & Model bespreking  
Om te beginnen, willen we je leren kennen en de mogelijke kans om samen te werken, verkennen. Dit omvat een gesprek met ons recruitment team en een overzicht van materialen, waaronder een introductiewebinar. We zullen ook bespreken hoe je het Engage & Grow aanbod wilt gaan gebruiken.

STAP 2  
Beslistijd & Papierwerk 
Als je deze fase hebt bereikt en we het er allemaal mee eens zijn dat dit de juiste keuze voor jou is dan is het tijd om de overeenkomst te ondertekenen en de licentie- en opleidingsvergoeding te betalen. Gefeliciteerd, je zult deel uit gaan maken van de beweging.

STAP 3  
Jouw Training  
Nu begint het plezier. Je begint met een training van twee dagen, inclusief het ontvangen van al jouw materialen (handleidingen, boeken, video's, enz.) om je te helpen een vliegende start met je bedrijf te maken. Zodra deze fase is voltooid, ben je volledig gecertificeerd en klaar te starten.

Interesse? Vraag via de rode button meer informatie aan.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
100
Waarvan franchise
100
Entreegeld
€ 7.500
Jaarlijkse fee
25%
Totale investering
€ 10.000
Eigen vermogen
€ 10.000