BodyBase Studios

BodyBase Studios is een high end boutique fitness formule met een in-house ontwikkelde fitnessmachine en premium hospitality standaard.

De hospitality factor van de formule en het resultaat van de unieke BaseLine machine gaan gepaard met een flinke dosis fun waardoor het concept leuk en inspirerend is voor zowel franchisenemer als klanten!

Over BodyBase Studios

BodyBase Studios is een uniek concept met een eigen ontwikkelde machine, de BaseLine, en eigen workout methode. De hospitality factor van de formule is uniek in de fitness sector. Wij bieden een 5 sterren ervaring en service. Het is een duurzaam concept, want gezondheid en sport is de toekomst.

We bieden verschillende concepten, zoals Base Gym en Base Flow, waardoor er voor iedere klant iets interessants bijzit en je een veel groter deel van de markt kan aantrekken.

Op korte termijn wil BodyBase Studios alle grote steden in Nederland veroveren en op iets langere termijn wordt BodyBase internationaal in de markt gezet.

Innovatieve technologie

The BodyBase workout applicatie is een aantrekkelijke tool om meer klanten te werven voor jouw vestiging. De vele schermen in de studio verbeteren de workout ervaring en er is een App beschikbaar die gedeeld kan worden met je klanten.

Ondersteuning

Voortdurend bieden we ondersteuning aan onze franchisenemers om er zeker van te zijn dat ze succes hebben van dag één. Het management komt uit de corporate wereld en heeft verstand van het zakelijke aspect. Hier geven wij ook zeker support en begeleiding in.  Je krijgt intensieve ondersteuning en training van onze marketingafdeling en studio management team. We helpen je bij de opening van de vestiging, lead generatie en met het werven en selecteren van trainers.

Profiel franchisenemer

De BodyBase Studios franchisenemer is een echt sales persoon: uiteindelijk draait het om de verkoop van memberships, shakes, etc. De franchisenemer kan strategisch denken, plannen maken én uitvoeren. Als je alleen maar lessen wilt geven en de vibe wilt overbrengen, dan is het franchisenemerschap bij BodyBase Studios niet voor jou geschikt. Maar als je een geschikte franchisenemer bij BodyBase Studios bent, dan is een logische volgende stap om meerdere locaties te openen en daar willen we jou graag bij helpen!

Investering

Het is laagdrempelig om een eigen vestiging van BodyBase Studio te beginnen. De investering om een franchisevestiging te beginnen bij BodyBase Studios is erg laag en je kan goed met deze formule verdienen. De BaseLine kan geleast worden vanaf € 150 per machine per maand.

Het investeringsplaatje is afhankelijk van de locatie die een franchisenemer huurt / bezit. In hoeverre heeft deze de faciliteiten die een gym nodig heeft? Moeten er bijvoorbeeld nog douches en wc’s worden aangebracht? Om een locatie de BodyBase uitstraling te geven, ligt de investering rond de €  25.000. Het leasen van de BaseLine machines zijn maandelijkse kosten, waardoor een franchisenemer niet meteen op een achterstand gezet wordt. Reken hier je opbrengst uit: Franchise model – Bodybase (bodybasegroup.com).

Wil jij je passie naar een hoger niveau tillen?

Ben jij een fitness fanatiekeling en wil jij je eigen studio zonder te veel risico, stress en een hoge investering? Ben jij al eigenaar van een studio en wil je die studio een boost geven in omzet en innovatie? Of ben jij een ondernemer die niet stil kan zitten en meerdere studio’s in eigen beheer wil hebben? Breng dan je passie to the next level met BodyBase Studios!

Vraag hier meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2019
Aantal vestigingen
4
Entreegeld
€ 7.500
Jaarlijkse fee
10%
Eigen vermogen
€ 25.000