Beste Prijs Makelaars

Beste Prijs Makelaars is een landelijk werkende makelaarsketen. Onze doelstelling is het verkopen van woningen tegen de beste prijs voor de beste prijs. Dit in combinatie met veel persoonlijke aandacht voor onze klanten, de particuliere woningverkoper.

Wij bieden onze klanten zelfs een 3 maanden verkoopgarantieplan aan, waarbij we samen met de klant net nog die paar extra stappen zetten om tot een nog beter en sneller verkoopresultaat te komen. Zowel de makelaar als de verkopers confirmeren zich aan deze afspraken die in gezamenlijk overleg gemaakt worden. Dit voor en tegen de beste prijs om zo het beste verkoopresultaat te behalen. 

Kwaliteit, creativiteit en tomeloze inzet kunnen de verkopers van ons verwachten, ook ’s avonds en in het weekend! Mede dankzij deze werkwijze verkopen wij 40% van de door ons aangeboden woningen binnen 3 maanden.

Onze franchiseformule

Het unieke verkoopconcept van Beste Prijs Makelaars is zo succesvol dat wij op zoek zijn naar franchisenemers in verschillende steden in Nederland. Als franchisenemer word je begeleid door de professionele organisatie van Beste Prijs Makelaars. Franchisenemers krijgen optimale ondersteuning van het hoofdkantoor en collega franchisenemers om er een gezamenlijk succes van te kunnen maken. Werken als zelfstandig ondernemer, maar wel met collega’s en een zeer betrokken achterban vanuit het hoofdkantoor.

Van het entreegeld van € 5.000,- wordt € 1.500,- geïnvesteerd in lokale marketing voor de franchisenemer. Entreefee bedraagt dus feitelijk maar € 3.500,-.

Voordelen van Beste Prijs Makelaars Franchise

  • Geen extern kantoor nodig, kan opgezet worden vanuit huis
  • Entree fee en maandelijkse fee zijn laag
  • Ook zonder makelaarsdiploma, wel met commerciële/financiële ervaring op te starten
  • Inwerktraject is specifiek gericht op kennis en ervaring van de franchisenemer
  • Goede backoffice ondersteuning
  • 24/7 telefonische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor
  • Beste Prijs Makelaars is aangesloten bij VastgoedPro
  • Leads worden door hoofdkantoor gegenereerd
  • Krijgt ondersteuning in lokale marketing
  • Landelijke marketing wordt verricht vanuit het hoofdkantoor

Regionale kennis en betrokkenheid

Een franchisenemer bij Beste Prijs Makelaars kent de woningmarkt in zijn of haar regio goed en weet ook wat de concurrent doet. Gedegen onderzoek, een juist prijsadvies geven, het professioneel presenteren van een woning door het schrijven van een pakkende verkooptekst en het verzorgen van professionele foto’s, zijn slechts het begin van de werkzaamheden van een goede Beste Prijs Makelaar. Daarna gaat het om de woning op een creatieve wijze, net die extra exposure te geven, zodat deze wel (snel) verkocht wordt en tegen een goede prijs. Wij verwachten dat een franchisenemer ook voor de klant en de kopers ’s avonds of in het weekend telefonisch bereikbaar en beschikbaar is voor bezichtigingen. Zonder deze betrokkenheid geen succes in het makelen anno nu.

Interesse of meer informatie?

Heb je altijd makelaar willen worden, of ben je dit reeds, maar mis je het contact met collega’s, de ondersteuning van een hoofkantoor en een backoffice? Denk je in kansen en in uitdagingen? Ben je enthousiast, commercieel en gedreven? Sterker nog, denk je en werk je als, of ben je al een zelfstandig ondernemer? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU! Laat dan nu je gegevens achter en wij nemen op zeer korte termijn contact op voor een informatief gesprek.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2012
Aantal vestigingen
9
Waarvan franchise
7
Entreegeld
€ 5.000
Jaarlijkse fee
€ 4200
Eigen vermogen
€ 15.000