Franchisebeurs Onderneem 't!

Jaarlijks vindt de franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats. De franchisebeurs is al 15 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer. Dit jaar vindt de franchisebeurs plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 april in De Loods in Nijkerk.

De standhouders

De standhouders zijn franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Formules die afgelopen jaren hebben deelgenomen zijn onder andere: Anytime Fitness, Bakker Bart, FEBO, New York Pizza en Specsavers. Ook specialisten uit de franchisebranche nemen deel aan de beurs, afgelopen jaren hebben bijvoorbeeld Capital Circle, Koelewijn & Partners en Ludwig & Van Dam advocaten deelgenomen. 

Bijeenkomsten

Tijdens de beurs vinden diverse bijeenkomsten plaats, zoals seminars verzorgd door de standhouders, themabijeenkomsten (waarin diverse thema’s door een deskundig panel worden besproken) en het Ondernemersforum, waar franchisenemers van bekende franchiseformules vertellen over hun ervaringen. 

Op zoek naar franchisenemers? Doe mee aan de beurs!

De franchisebeurs Onderneem ‘t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen en om op een laagdrempelige manier in contact te komen met diverse franchiseformules. Jaarlijks trekt de beurs ruim 1.500 bezoekers.

Of neem contact met ons op via: 035 - 588 20 53 en info@franchiseplus.nl