Ontdek het overnameplein samen met een franchiserecruiter

Op het overnameplein vind je alle informatie die je nodig heeft om jouw eigen franchisedroom met een vliegende start te realiseren. Als je geïnteresseerd bent in het overnemen van een bestaande franchiseonderneming, dan ben je hier aan het juiste adres. De Franchise+ Beurs is dé plek om de perfecte franchiseonderneming te vinden die past bij jouw persoonlijke en zakelijke doelen.

Op het Overnameplein kan je tientallen overnamekansen bekijken van franchisenemers die op zoek zijn naar een opvolger voor hun succesvolle onderneming. Het overnemen van een bestaande franchise heeft als voordeel dat de onderneming al draait en dat er een bestaande klantenkring is.

overnameplein
Het overnameplein vind je direct bij de entree

Bovendien bieden wij persoonlijke begeleiding door onze franchiserecruiters en andere experts. Zij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste franchiseonderneming en je begeleiden bij het hele overnameproces. Ze kunnen je ook adviseren over zaken als financiering, wet- en regelgeving en de keuze voor een rechtsvorm.

Of je nu al ervaring hebt als ondernemer of juist nieuw bent in de wereld van franchising, onze franchiserecruiters staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de franchisewereld weten zij als geen ander welke franchiseondernemingen het beste bij jouw persoonlijke en zakelijke doelen passen.

Kortom, op het Overnameplein van de Franchisebeurs vind je alle informatie en persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt om jouw franchisedroom waar te maken. Wij heten je van harte welkom op onze beurs en hopen u snel te mogen begroeten op het Overnameplein!

Vraag direct kaarten aan en ga aan de slag op het overnameplein!

Je kunt gratis toegangskaarten aanvragen via het onderstaande formulier. Vervolgens ontvang je de toegangskaart in de email. Graag per bezoeker het formulier opnieuw invullen.

Franchise+ Beurs