Workshop: Ondernemen als franchisenemer bij succesformule de CijferMeester

Heb jij jaren gewerkt als financieel specialist of heb jij een eigen administratiekantoor? Ben jij die ervaren financieel specialist die als eigen ondernemer echt en op zeker wil groeien bij de CijferMeester-organisatie?

  • Wil jij je aansluiten bij een sterke organisatie met transparante en zeer aantrekkelijke franchisevoorwaarden die echt toegevoegde waarde biedt in ondersteuning, training en marketing?
  • Wil jij je aansluiten bij een organisatie die jou zeer actief gaat ondersteunen in het verkrijgen van nieuwe klanten?
  • Wil jij je aansluiten bij een organisatie waar je echt ondernemer kan zijn en je gesteund weet wanneer dat nodig is en waar je jezelf snel zal thuis voelen?
  • Wil jij innovatieve software, werken in de cloud met aantoonbaar klantvoordeel. Toewerken naar de trend om steeds meer sparringpartner te zijn voor jouw klanten?

Kom dan naar onze gratis workshops in Enschede

De workshop vindt plaats op 27-06-2017 in Hotel Hampshire de Broeierd in Enschede. Er zijn 2 workshops waar je je voor kan aanmelden: middagworkshop van 14.00 tot 16.30 uur en avondworkshop van 18.30 tot 21.00 uur.

Wij streven ernaar om aan het eind van de workshop jou te laten weten of er een match is om franchisenemer te worden bij de CijferMeester. 

Meld je nu snel aan www.cijfermeester.nl/gratis-workshops, per workshop zijn er slechts 15 plaatsen, of neem contact op met Ed Wessels voor meer informatie 06-57429910.

De CijferMeester, de franchiseformule, sterk in ontzorging en ondernemen. Een formule met een visie, missie en groeidoelstelling. Professionele ondersteuning, producttraining en begeleiding. Unieke en krachtige methodes klantenwerving. Je voelt je snel thuis.

Informatie

Locatie

Enschede

Bekijk ook