Open dag New York Pizza in Doesburg: kom deze toplocatie bekijken!

Midden in het idyllische centrum van de mooie Hanzestad Doesburg heeft New York Pizza een merkwaardige ruimte weten te bemachtigen. Eén component ontbreekt nog: de geschikte franchisenemer. De pizzaketen zal zich vestigen aan de Meipoortstraat 60 in Doesburg.

‘De groei die de Nederlandse franchiseketen heeft meegemaakt de afgelopen 3 jaar is ongekend en maakt dat steeds meer pizzaliefhebbers in aanraking met ons komen’ aldus Joël Tebi, Franchise Recruiter van New York Pizza.

Zo ook in Doesburg en omstreken zien wij enorme kansen voor de franchise. De locatie heeft een strategische ligging midden in het centrum en heeft naast een goede bereikbaarheid ook uitstekende bezorgmogelijkheden.

Ben jij die ‘localhero’ met passie, stijl en visie en zie jij ook de mogelijkheden in deze regio? Dan mag je deze dag niet missen. Kom deze toplocatie bekijken en wellicht bezorg jij binnenkort vanuit dit pand de lekkerste pizza’s in de gehele regio!

Open Dag

Om in contact te komen met de geschikte franchisenemer, organiseert New York Pizza een Open Dag. Tijdens deze middag worden geïnteresseerden geïnformeerd over de samenwerking en franchise voorwaarden.

Datum: Woensdag 31 augustus 2022
Tijd: 10.00 tot 14:00 (vrije inloop)
Locatie: Meipoortstraat 60, 6981DL Doesburg

Iedereen is welkom voor een bakje koffie en een leuke kennismaking. Wil je zeker zijn van een persoonlijk gesprek met medewerker van het New York Pizza hoofdkantoor? Stuur dan een mail naar franchise@newyorkpizza.nl onder vermelding van ‘Afspraak Doesburg’.

Informatie

Locatie

Meipoortstraat 60, 6981DL Doesburg

Bekijk ook