Omgaan met de AVG privacywetgeving in de praktijk

Relaties van Franchise+ en Koelewijn & Partners zijn van harte uitgenodigd voor de themabijeenkomst ''Omgaan met de nieuwe AVG privacywetgeving''. Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 24 april 2018 in Baarn. 

Wat kunt u verwachten?

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) van toepassing. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de gehele EU, wat voor Nederland een flinke aanscherping van de wetgeving betekent, met potentieel hoge boetes tot gevolg, als uw organisatie er niet aan voldoet.

Welke verplichtingen brengt dit voor u als franchisegever en uw franchisenemers met zich mee? Welke aanpassingen moeten er mogelijk in het contract gemaakt worden? Welke processen en protocollen moeten vastgelegd worden? Moet alles gereed zijn voor 25 mei aanstaande? Gaat dit veel bureaucratie betekenen? Brengt dit veel kosten met zich mee? En kunt u deze kosten (deels) doorbelasten aan uw franchisenemers?
Aan de hand van concrete praktijk cases krijgt u tijdens deze bijeenkomst op onder andere deze vragen een helder antwoord.

  • dinsdag 24 april 2018
  • 16:00 - 17:15 uur met aansluitend een borrel (inloop vanaf 15.30 uur)
  • Eemnesserweg 79, 3743 AG BAARN

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd met medewerking van:

Koelewijn & Partners, Lumen Group, Simon Lévelt, Mom in Balance

Deze bijeenkomst is kosteloos voor relaties van Franchise+, Koelewijn & Partners en Lumen Group. Indien u nog niet eerder naar een themabijeenkomst van Franchise+ bent geweest kunt u zich tevens kosteloos inschrijven. Indien u geen relatie bent zal Franchise+ contact met u opnemen wanneer u zich hieronder inschrijft om de verschillende mogelijkheden voor abonnementen en losse kaarten te bespreken.

Schrijf u nu in:

Informatie

Locatie

Baarn