Informatiemiddag De Pizzabakkers Arnhem

De Pizzabakkers Arnhem is ter overname beschikbaar. Wil jij ondernemen met De Pizzabakkers?

Kom naar de informatiemiddag op dinsdag 14 mei bij De Pizzabakkers Arnhem. 

Proef de sfeer op deze locatie, stel al je vragen aan onze formule expert en ervaar hoe het is om een ondernemer bij De Pizzabakkers te zijn. Op 14 mei van 11:00 tot 13:00 hebben we ruimte voor 12 enthousiaste ondernemers om direct bij ons te informeren naar alle vragen die je kan hebben over deze locatie.

 

Wij laten jullie graag zien waarom dit restaurant meer dan de moeite waard, voor de juiste ondernemer. Meld je snel aan, want vol = vol.

Ondernemen met De Pizzabakkers

De Pizzabakkers heeft per direct een locatie ter overname beschikbaar in hartje Arnhem. We zijn op zoek naar een lokale franchisenemer die met het sterke concept van De Pizzabakkers aan de slag wil en wil groeien. 

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 14 mei organiseren we een middag voor geïnteresseerden, waarbij we meer informatie geven over ondernemerschap, de franchiseorganisatie, het concept en het restaurant in Arnhem. Natuurlijk is er de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Interesse

Om je aan te melden voor deze middag kan je een mail sturen naar caroline@depizzabakkersgroup.nl of bellen naar 06-57799741 

Datum: 14 mei
Tijd: 11:00 - 13:00 uur
Locatie: De Pizzabakkers Arnhem, Broerenstraat 35
 

Informatie

Locatie

Arnhem

Bekijk ook