Franchise+ organiseert Fanmeeting

Jij met je goede ideeën! We hebben je nodig. 2018 wordt het jaar waarin we voor het eerst de Fan-award gaan uitreiken aan de franchiseformule met de meeste fans van merk en werk. Als franchiseformule kun je dit onderscheidende label ontvangen als je het hoogst beoordeeld wordt op de Fan-ergy binnen je organisatie. Maar nog veel leuker: deelnemers aan de Franchise+ Fan Scan weten precies wat hen als eerste te doen staat om te zorgen voor méér fans van merk en werk onder medewerkers. Zij krijgen een persoonlijk Fan advies om direct na de resultaten aan de slag te gaan met het Fan-ergizen van de eigen organisatie.

Hoeveel échte fans heb jij? Tijdens het jaarlijkse Franchise+ Event in november 2018 worden de eerste Fan-awards uitgereikt. Om tot een eerlijke strijd te komen, hebben we je hard nodig. 

Met een selecte groep franchisegevers willen we op 8 maart tijdens de Franchise+ Fanmeeting de definitieve invulling bepalen voor de jaarlijkse Franchise+ Fan Scan. Waarmee zou jij als formule geholpen zijn, op welke antwoorden zit jij te wachten? Wij vertellen je alles over de achtergrond, de opzet, de kosten en de aanpak om de Fan-ergy van je organisatie in kaart te brengen en te verhogen. Samen komen we tot een integrale succesvolle aanpak voor de ‘Fan-award’. 
Wend je invloed dus aan en denk op 8 maart met ons mee. 

De Franchise+ Fanmeeting vindt plaats op:

Datum: donderdag 8 maart 2018
Tijdstip: van 14:00 – 15:30 uur
Locatie: Fan Factory | WAT-pand
Adres: Nieuwe Kazernelaan 2-D42, 6711 JC Ede
 
Graag willen we je vragen om je komst te bevestigen door te mailen naar Guido van der Horst via guido@franchiseplus.nl.
 
Uiteraard is het mogelijk om collega’s mee te nemen. 

Iets meer informatie nodig om te bepalen of je komt?

Tijdens het Franchise+ Event van 23 november jongstleden stond één van de sessies in het teken van ‘Fan-ergize your company’. De aanwezigen zijn door de Fan Factory meegenomen in de overtuiging dat geluk steeds meer de sleutel is tot succes, in plaats van andersom. En hoe je als franchisegever en franchisenemer van je medewerkers een gelukkige fan van merk en werk maakt en wat dit oplevert. Ook zijn de aanwezigen uitgedaagd om er achter te komen of hun medewerkers fan zijn van merk en werk hoe groot de Fan-ergy van hun organisatie is. Deze meeting leverde een eerste groep Fans op, die zich reeds hebben aangemeld voor 8 maart. 

Als Franchise+ geloven wij in de filosofie van Fan Factory en wij zijn ervan overtuigd dat je met je medewerkers duurzaam het verschil kunt maken. Wij willen daarom samen met Fan Factory tot een jaarlijkse beoordeling van de Fan-ergy van franchiseformules komen en de formule met de hoogste uitkomst met de ‘Fan-award’ onderscheiden. Voor meer informatie check deze video

Fan Factory

Informatie

Locatie

Ede