Expofranquicia

Tussen 15 en 17 april vindt Expofranquicia de meest uitgebreide vakbeurs van ideeën en zakelijke kansen voor de franchise sector in Spanje in Madrid plaats. De beurs, georganiseerd door IFEMA, houdt zijn 26e editie en is uitgegroeid tot het toonaangevende franchisingevenement.

Sectorale diversiteit

Expofranquicia is multisectoraal van aard en vertoont meer dan 20 sectoren, waaronder voeding, schoonheid, gezondheid en fitness, decoratie en woning, mode en accessoires, catering en gastvrijheid, gespecialiseerde diensten, supermarkten en verschillende soorten bedrijven die zich richten op gespecialiseerde diensten, onder andere automotive, financieel, onroerend goed en adviesdiensten.

Madrid Franchise Forum

Expofranquicia zal ook een ruimte bieden voor informatie als onderdeel van de activiteiten van het Franchise Forum in Madrid. Het Forum wordt, zoals gebruikelijk, voorbereid met hulp van AEF, en zal enkele sessies wijden aan training en advies voor franchisenemers en mensen die geïnteresseerd zijn in commerciële systeem of in Franchise School, evenals een specifiek programma voor franchisegevers en toekomstige franchisenemers in het Franchise Observatory. 

Meer informatie is te vinden op deze website

Informatie

Locatie

Madrid