Bagels & Beans organiseert webinar: Franchising tijdens en na het 'coronatijdperk'

Op dinsdag 9 juni om 19.31 uur organiseert Bagels & Beans een online webinar over hoe franchising werkt in tijden zoals deze. Hoe is de afgelopen periode van invloed geweest op de formule van bagels, koffie en geluk? En wat zijn de voor- en nadelen van aangesloten zijn bij een franchiseorganisatie? 

Deelnemen doe je kosteloos en moeiteloos vanuit je eigen luie stoel, vanuit je eigen huis, en dus vanuit alle rust. Zodat je de gelegenheid krijgt alle vragen waar je zelf mee loopt te stellen en wij de tijd kunnen nemen je uitgebreid te vertellen wat er allemaal voor en achter de schermen heeft plaatsgevonden. Laten we het ook hebben over hoe Bagels & Beans naar de toekomst kijkt, en hoe we dit tijdperk van corona voor ons kunnen laten werken - zodat we wel degelijk blijere vergezichten creëren.

Nieuw normaal of oud normaal? 

De wereld van vandaag ziet er écht anders uit dan een aantal maanden geleden. De vestigingen zijn op (aan)gepaste wijze open voor het veilig afhalen en bezorgen van dranken en gerechten. Gasten kunnen hun bestelling sinds begin april online plaatsen én direct afrekenen via bestel.bagelsbeans.nl. Maar dit is nog maar één een voorbeeld van hoe Bagels & Beans inspeelt op de recente ontwikkelingen. Je weet, vanaf 1 juni is het weer mogelijk om beperkt gasten te ontvangen in de vestigingen; hoe gaan franchisenemers daar het slimst mee om?

De kracht van samenwerken

Juist in deze tijd gaat er een enorme kracht uit van een samenwerkingsvorm zoals franchising. De Bagels & Beans-organisatie houdt zich bijvoorbeeld bezig met het uitleggen van wat overheidsbesluiten in de praktijk betekenen en biedt ondersteuning bij het aanvragen van de steunmaatregelen. Dat loopt van landelijke ondersteuning voor iedereen, tot maatwerk en persoonlijke gesprekken per individuele franchiseondernemer. Op die manier geven we franchiseondernemers meer tijd en ruimte om zich te richten op het geschikt maken van hun vestiging en het optimaal bedienen van hun gasten en meer inspiratie om creativiteit met elkaar te delen.

Aanmelden 

Ben je nieuwsgierig en heb je al heel groot het idee in je achterhoofd om misschien ooit zelf een Bagels & Beans te runnen? Volg dan dit live webinar op 9 juni.   

Meld je hier alvast aan.
 

Informatie

Locatie

Thuis

Bekijk ook