Manuela Dasselaar
Manuela Dasselaar
Recruitment Consultant
dasselaar@koelewijn.nl 035-5485934

Met het grootste kandidaten netwerk op het gebied van franchise in Nederland, is Koelewijn & Partners voor onze formules dagelijks actief op zoek naar geschikte kandidaat-franchisenemers. De juiste ondernemer matchen aan de juiste formule, dat is dé uitdaging voor mijn collega’s en mij! 

Ik ben als Recruitment Consultant werkzaam bij Koelewijn & Partners. Ik houd mij dagelijks bezig met de werving en selectie van kandidaat franchisenemers voor zeer diverse formules; heel dynamisch! Ik informeer en adviseer deze kandidaten over hun mogelijkheden als franchisenemer en begeleid hen bij de verder te ondernemen stappen in dit gehele proces. Daarnaast denk ik mee met onze opdrachtgevers hoe zij hun organisatie, middels de diensten van Koelewijn & Partners, verder kunnen laten expanderen. 

Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de franchisewereld. Eerst als franchisenemer en tegenwoordig als recruiter bij Koelewijn & Partners. Ik heb allerlei aspecten omtrent ‘franchise’ in de dagelijkse praktijk ervaren. Ik kan mij dan ook goed verplaatsen in zowel het perspectief van de franchisegever als dat van franchisenemer. De klanten van Koelewijn & Partners kan ik derhalve goed informeren over de verschillende aspecten en dynamiek van ‘franchise’. Ik adviseer franchiseorganisaties graag over de toegevoegde waarde van de dienstverlening van Koelewijn & Partners op gebied van werving en selectie van kandidaat-franchisenemers.  

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Stel je vraag aan Manuela Dasselaar