Wil jij een eigen onderneming starten maar daarnaast ook wat bijverdienen?

Als je een eigen bedrijf op gaat zetten, zul je hier in het begin veel tijd aan kwijt zijn terwijl je er eigenlijk nog amper iets aan verdient. In die periode is het wel zo prettig als je toch een inkomen hebt, ook als je een partner hebt die wel werkt. Gelukkig zijn er manieren waarop je toch tussen al je harde werk voor je eigen bedrijf door wat extra inkomen kunt genereren. Op die manier kun je tijd stoppen in je onderneming en toch nog wat geld verdienen!

Vragenlijsten invullen voor geld

Een makkelijke manier om in de tijd die je tussendoor hebt wat geld te verdienen, is enquetes invullen voor geld. Je kunt dit waar en wanneer je maar wil doen, aangezien het via internet gaat. Je zit niet gebonden aan een bepaalde locatie of bepaalde tijden. Dit betekent ook dat je zoveel of zo weinig vragenlijsten in kunt vullen als je wil, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt.

Kun je echt geld verdienen met het invullen van enquetes?

We kunnen ons voorstellen dat het eigenlijk wat te makkelijk klinkt, vragenlijsten invullen en hier geld voor krijgen. Toch is dit helemaal niet zo gek als je erover nadenkt. Bedrijven kunnen met de informatie die ze uit zo’n enquête krijgen hun product of dienst aanzienlijk verbeteren. Het helpt hen inzicht te krijgen in hun doelgroep en in wat mensen verwachten en willen van hun product of dienst. Dat is erg waardevolle informatie voor een bedrijf, dus ze willen daar best voor betalen. Ga je aan de slag met het invullen van enquêtes voor geld, zorg er dan wel voor dat je dit bij een betrouwbare aanbieder doet.

Hoe weet je of een panel betrouwbaar is?

Om geld te verdienen met het invullen van vragenlijsten, moet jij je aanmelden bij verschillende panels. De meeste panels zijn gewoon betrouwbaar, maar helaas zitten er wel eens minder betrouwbare tussen. Door een beetje onderzoek te doen voordat je begint, kun je er zo achter komen welke panels betrouwbaar zijn en welke niet. Op websites zoals enqueteplein.nl vind je ook lijsten van betrouwbare panels en een duidelijk overzicht van de beloningen die ieder panel aanbiedt. Dit kan geld zijn, maar het kunnen ook gratis producten of cadeaukaarten zijn. Met behulp van zo’n lijst kun je makkelijk bepalen welke panels het beste bij jou passen. Meld je aan voor meerdere panels om optimaal bij te kunnen verdienen!