SIDES lanceert betalingsmodule SIDES Pay

We breiden onze software uit met een beveiligd betalingsplatform – vanaf nu bieden we vereenvoudigde, contactloze betalingsverwerking in het restaurant, de webshop en de app.

SIDES Pay omvat alle belangrijke betaalmethoden in één systeem met zowel krediet- en debetkaarten als digitale portemonnees. Betalingen van nationale en internationale betaalproviders, zoals Mastercard, iDeal, Visa, EC-card, V Pay, Apple Pay, SOFORT, PayPal en nog veel meer, zijn nu mogelijk.
 

SIDES

Whitelabel integratie van Stripe

Met SIDES Pay kun je nu verschillende betaalmethoden aanbieden in je restaurant of online. Zo kun je meer klanten aantrekken en je omzet op lange termijn verhogen.
Cashless betalingen en een gebruiksvriendelijke checkout zijn mogelijk dankzij de white-label integratie van Stripe. Voor de betaling in het restaurant levert onze partner Stripe de kaartlezer, zodat je ter plaatse snel betalingen kunt verwerken. De terminal is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken.

Marcos Raiser Head of DACH & CEE bij Stripe zegt:

"Soepele omnichannel betalingsverwerking is een belangrijk onderdeel van de klantervaring - niet in de laatste plaats in de horeca. We kijken ernaar uit om SIDES te ondersteunen terwijl het zijn aanbod uitbreidt en nieuwe zakelijke gebieden betreedt, en om SIDES-gebruikers te ondersteunen in het laatste deel van het klantentraject."
 

SIDES

Accepteer alle betalingen snel en veilig

De nieuwe SIDES Payment module integreert naadloos in de SIDES POS software, maar ook in de webshop en de app, waarmee de all-in-one oplossing voor de restaurantbranche compleet is.

In de toekomst zullen gebruikers van SIDES Pay meer aankopen kunnen doen met minder moeite, zowel online als in het restaurant. Factuurbedragen worden automatisch overgedragen van de kassa naar de terminal en hoeven niet langer handmatig te worden ingevoerd. Dit bespaart je tijd en vermindert je foutenpercentage.


Björn Wisnewski CEO bij SIDES zegt "Contante betaalmethoden worden steeds populairder. Tegenwoordig verwachten restaurantbezoekers standaard een breed scala aan betalingsmethoden. Bij SIDES heeft de nadruk altijd gelegen op eenvoudige en ongecompliceerde service. Samen met Stripe bieden wij onze klanten nu ook de moderne contactloze betaalmethode in de restaurantbranche met SIDES Pay. Omdat contactloos betalen een belangrijk onderdeel is van de moderne horeca.

De klantervaring verbeteren

De totaal softwareoplossing van SIDES vereenvoudigt het hele inkoopproces in de horeca, van bestelling tot betaling.
SIDES Pay voorziet in de verschillende behoeften van je gasten met verschillende betaalmogelijkheden en leidt zo tot een verbeterde klantervaring. Je klanten beslissen zelf welke betalingsoptie ze kiezen. Zo verhoog je de klanttevredenheid en genereer je tegelijkertijd meer bestellingen. 

Lees meer over:
Maik Kruiswijk Adviseur bij Sides Maik Kruiswijk
Adviseur bij Sides

Sides geeft grip op alle franchise vestingen vanuit één overzicht en positioneert haarzelf als het beste systeem om jouw horeca franchise te beheren. 

Stel je vraag aan Maik Kruiswijk