Esprit opent nieuwe franchise winkel in Tilburg

In Tilburg is 14 mei een nieuwe Franchise winkel  van Esprit geopend. Dit is inmiddels de vijfde Franchise winkel die Esprit samen met haar  Franchisepartner, Bob van Lingen, opent. Deze franchise winkel ligt in een shoppingcentrum aan de Stadhuisstraat en heeft een  verkoopoppervlakte van 400m2. In deze winkel bieden zij het volledige Esprit assortiment aan dames, heren, shoes en accessoires. Esprit heeft de ambitie om de komende tijd nog meer franchise winkels te openen in Nederland en Belgie.

Esprit

An Iconic Brand. Duurzaam, kwaliteit en comfort sinds 1968. Eigentijdse mode voor iedereen! ESPRIT biedt inspirerende kleding, lifestyle- en sportcollecties voor dames, heren en kinderen. De collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen met oog voor detail. Zorg voor mens en milieu staan hoog in het vaandel.

ESPRIT geeft de consument een nieuwe kijk op mode met een verantwoordelijke productie, duurzame levering, nauwkeurige productverzorging en recycling. Ze creëren slimme ontwerpen die het herstel van het milieu ondersteunen. Er worden kledingstukken van topkwaliteit geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen. ESPRIT zorgt er ten allen tijden voor dat de kleding, mens en milieu met respect behandeld worden, wereldwijd.

Wordt jij onze nieuwe franchise Partner?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

De voordelen voor jou als ondernemer op een rij;

  • Een hoog rendement bij een relatief lage investering
  • Ondernemen met een laag risico - Eigen vermogen is geen verplichting
  • Een solide betrouwbare organisatie
  • Een van de grootste duurzame lifestyle-merken ter wereld
  • Al jaren een bewezen succesvol franchisemodel
  • Een zeer uitgebreid servicepakket ter ondersteuning
  • 100% Partnerschap
  • Een 100% duurzame collectie in 2023.

Ben jij enthousiast geworden?

Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen jou graag alle ins en outs over het ondernemen met Esprit!
 

Lees meer over:
Bekijk ook