Franchisenemer worden start bij Franchiseplus
Twitter  LinkedIn  Facebook 

Franchiseformule Shoeby

Shoeby Shoeby logo Shoeby

Shoeby:


De succesformule van Shoeby

Shoeby is een succesvolle winkelformule met betaalbare en trendy mode voor dames, heren en kids. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding, hippe items en accessoires. De winkels bevinden zich op goede winkellocaties in kleinere plaatsen en stadsdeelcentra. De winkels van Shoeby zijn bekend om de actuele collectie, de gastvrijheid, de sterke uitstraling en de aanwezigheid van enthousiast en deskundig personeel. De formule is zeer actief op het gebied van reclame en promotie. Er wordt een aantal keer per jaar een huis-aan-huis folder verspreid. De vaste klanten - de houders van de zogenaamde Shoeby Savers Card - krijgen daarnaast regelmatig een persoonlijke mailing. Hierin worden zij exclusief op de hoogte gehouden van speciale koopavonden, de nieuwste Shoeby mode en trends, kleine attenties én bijzondere aanbiedingen.

De organisatie achter de franchiseformule 

Het Shoeby-concept heeft zich ontwikkeld tot een winkelketen die duidelijk verschilt van de concurrentie. Deze positie is niet zomaar ontstaan. Het is het resultaat van een uitgekiende formule, onderbouwd met een heldere visie én zo’n 31 jaar ervaring! Momenteel zijn er ruim 260 winkels in Nederland en België.
Shoeby wordt geëxploiteerd door Van Deursen Retail Holding B.V. De formule is door de jaren heen geperfectioneerd en richt zich op modebewuste consumenten. De collectie bestaat uitsluitend uit eigen labels. Shoeby onderscheidt zich nadrukkelijk in de markt door een professionele en actieve marktbenadering.

Franchisenemers maken van Shoeby een succes

Shoeby biedt je de mogelijkheid om ondernemer te worden en je eigen winkel te beginnen. Met de zekerheid van een formule die haar succes al heeft bewezen. Shoeby ziet haar franchisenemers als partners. De gezamenlijke betrokkenheid, inzet en het enthousiasme zorgen voor de gestage groei van de modeformule. Shoeby zoekt franchisenemers die resultaatgericht en commercieel zijn. De Shoeby-franchisenemer begrijpt als geen ander dat het in de modedetailhandel naast de verkoop van de kleding draait om het leveren van een persoonlijke, volledige en uitgebreide service aan de klant.

Kijk voor meer informatie op www.shoebyfranchise.nl.


Voeg Shoeby toe als uw favoriet

Kerncijfers:  
Werkt met franchise sinds 1997
Aantal vestigingen 262
Waarvan franchise 217
Entreegeld € 15.000,-
Jaarlijkse fee 4%
Totale investering € 225.000,-
Benodigd eigen vermogen € 30.000,-
Lid NFV Ja

meer informatie aanvragen